savršena je!

Ova ljepotica je još jednom dokazala da izgledom može posramiti i upola mlađe, no ono što je poručila neke je zabrinulo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Helena Christensen je fotkom u badiću svima poželjela sretnu 2022. godinu, a pomalo tužna poruka koju je ostavila neke je i zabrinula.

Jedna od najpopularnijih i najuspješnijih manekenki svih vremena, 53-godišnja Helena Christensen, svakom novom fotkom izazove divljenje. Čini se kako ne namjerava prestati sa svojim poslom, a protiv toga ništa nema horda njezinih obožavatelja.

Pogledaj i ovo Helena Christensen 53 su joj godine! Proslavila se još 80-ih, a zbog najnovijih fotki na kojima je u donjem rublju čini se kao da je vrijeme za nju stalo!

Ia Instagramu je sada objavila novi fotku na kojoj pozira u badiću, a njezinu savršenu liniju zasjenila je pomalo tužna poruka.

"Ovo je jedan od sedam puta kada sam se nasmijala ove godine. Pa sam pomislila kako je to dobra prilika da se zahvalim svima na predivnim željama. Ali ozbiljno, neka nam 2022. godina bude zdrava, sigurna, ispunjena zagrljajima i smijehom", poručila je ljepotica. Pratitelji su joj poručili da je predivna, a neke je i zabrinula objavom te su joj poželjeli puno bolju 2022.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena (@helenachristensen)

Christensen je manekensku karijeru započela davne 1986. godine nakon što je pobijedila na izboru za Miss Universe Danske i jedna je od originalnih supermodela, zajedno s Lindom Evangelistom, Christy Turlington, Cindy Crawford, Naomi Campbell, Elle Macpherson i Claudijom Schiffer.

Na piste se vratila i brzo nakon što je 1999. godini rodila sina Mingusa Luciena kojeg je dobila s glumcem Normanom Reedusom s kojim je bila u vezi od 1998. do 2003. godine.

U jednom je intervjuu otkrila je da zavidnu figuru ponajviše duguje plivanju, a uživa i u fitnessu.

Okušala se i u dizajniranju odjeće, bavi se fotografijom, a bila je i suosnivačica časopisa Nylon koji je izlazio od 1999. do 2017. godine.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Anthony Hopkins (Foto: Getty Images) Anthony Hopkins (Foto: Getty Images) Anthony Hopkins (Foto: Getty Images) Anthony Hopkins (Foto: Getty Images) +0 Anthony Hopkins (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Svi su se šokirali kada je legendarni glumac priznao da ne zna gdje mu je jedina kći, za njega je ta priča odavno završena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene