i dalje radi show!

Zakopčana do grla? Ne dajte se prevariti, 47 joj je godina, a ove njezine fotke ostavit će vas bez teksta

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Heidi Klum je voditeljica showa "America's Got Talent" koji se trenutno snima u Pasadeni, a manekenka je odjevnom kombinacijom privlačila pozornost.

Heidi Klum jedna je od legendarnih svjetskih supermodela koji kao da ne stare i javnost uživa u njezinim seksi odjevnim kombinacijama. 

Pogledaj i ovo Heidi Klum - 4 Žena izgleda wow! Ima 50 godina, ali zbog ove snimke u toplesu svi misle da je vršnjakinja mlađahnog supruga!

 47-godišnja manekenka je privlačila pozornost na snimanju showa "America' Got Talent" u Pasadeni svojim modnim odabirom. S leđa se činilo da je Heidi obukla odjeću koja ju je pokrila skoro cijelu od glave do pete. 

No kad se voditeljica poznatog showa okrenula prolaznici su imali što vidjeti na voditeljici. Klum je imala na sebi crne, kožne hlače, grudnjak na koji je odjenula bijelu majicu koja je otkrila njezin ravni trbuh i grudi. Uz to je uskladila crne, lakirane štikle. 

Inače, Heidi ima 16-godišnju kćer Leni koja je krenula njezinim stopama. Prošle godine su zajedno pozirale za njemačko izdanje časopisa Vogue. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Brojni svjetski mediji raspisali su se onda da je mlada manekenka dobar izgled naslijedila od majke, a izgleda da joj se smiješi uspješna karijera.

 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan - 1 Maja Šuput i Frano Ridjan - 2 Maja Šuput i Frano Ridjan - 4 Maja Šuput i Frano Ridjan - 8 +3 Maja Šuput i Frano Ridjan - 7 Celebrity Evo koji je nepoznati detalj o Frani Ridjanu najviše iznenadio Maju Šuput: "Znala sam da dere kolo, ali..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene