Snimila vruće scene

Uloge u 90-ima donijele su joj status seks-simbola, a ni u 52. godini nema problema sa skidanjem u toples

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Heather Graham snimila je vruće scene u toplesu s 20 godina mlađim reperom Machine Gun Kellyjem za nadolazeći film "The Last Son".

Glumica Heather Graham (51) u 90-ima i ranim 2000-ima ostvarila je brojne nezaboravne uloge u hit-filmovima, kao što su "Austin Powers", "Boogie Nights" i "Mamurluk", koje su joj donijele i status seks-simbola.

Pogledaj i ovo Megan Fox i Machine Gun Kelly - 3 Kakvi su vaši dojmovi? Mnogima je godinama bila jedna od najljepših glumica, no promjenom imidža podijelila je i mišljenje javnosti o sebi

A iako je posljednjih godina puno rjeđe viđamo na velikom platnu, u svojem novom filmu pokazala je više nego inače. Heather trenutačno snima vestern "The Last Son", u kojem glumi prostitutku, a sada su procurile fotke sa seta na kojima je u toplesu.

Heather je snimila vruće scene s 20 godina mlađim reperom Machine Gun Kellyjem, koji je poznat po svojem kontroverznom ponašanju, kao i po vezi s glumicom Megan Fox.

"Iskreno, na početku nisam znala tko je on, njega slušaju djeca mojih prijatelja", priznala je Graham u intervjuu za ABC Audio, no dodala je i kako su se na snimanju zbližili te da je prema njemu čak razvila majčinske instinkte.

U filmu, osim Heather i Kellyja, jednu od glavnih uloga ima i Sam Worthington.

Inače, kada se govori o Graham, ne može se ne spomenuti i njezin nevjerojatno mladolik izgled u šestom desetljeću, koji sve začuđuje, a svojedobno je otkrila i što je njezina tajna.

"Volim spavati. Ponekad kad kažem ljudima koliko spavam, šokiram ih. Najčešće spavam između devet i 12 sati", istaknula je glumica.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Heather Graham (@imheathergraham)

No za njezinu formu i sjaj u 50-ima zaslužni su i vježbanje te smirenost. "Volim vježbati jogu i meditirati", rekla je Heather, koja jedan dan u tjednu provede u kući baveći se lončarstvom, kuhajući i čitajući.

Što se tiče njezina privatnog života, glumica ga uspješno skriva u javnosti i nije poznato je li trenutačno u vezi, iako se o tome nagađa otkako je prošle godine objavila fotografiju s misterioznim muškarcem s kojim je viđena i na plaži. Ranije je bila je u vezi s izraelskim scenaristom Yanivom Razom od 2011. do 2018. godine, a nakon toga nije odavala previše informacija o ljubavnom životu.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Jole - 7 In Magazin: Jole - 6 In Magazin: Jole - 5 In Magazin: Jole - 4 +9 In Magazin: Jole - 2 inMagazin Jole nam je otkrio kako je doznao da su Hana Huljić i Petar Grašo u vezi: ''Ma ja sam to znao mjesecima prije njih!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene