golupčići

Grašo i Hana nisu skidali osmijehe s lica dok su šetali držeći se za ruke, bili su i u zanimljivom društvu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Grašo i Hana su iskoristili sunčan dan te su prošetali Splitom u društvu njezine mame Vjekoslave, a cijelo su se vrijeme držali za ruke.

Da je njihova veza sve ozbiljnija, Petar Grašo i Hana Huljić dokazuju svakim novim pojavljivanjem u javnosti, a ovoga vikenda zaljubljeni je par iskoristio sunčano vrijeme te je prošetao splitskom rivom.

Pogledaj i ovo Vjekoslava Huljić, Hana Huljić Proslava krštenja Hana Huljić na feštu stigla s bebom u naručju, ali pozornost je ukrao opaki dekolte majke Vjekoslave

Portal Dalmacija danas objavio je njihove nove fotografije te piše kako su se držali za ruke, a društvo im je pravila Hanina mama, Vjekoslava Huljić. Nisu skidali osmijehe s lica, a čini se kako su bili sjajno raspoloženi. Nedavno su ih uhvatili u Zagrebu u društvu Hanina tate Tončija Huljića, no u splitskoj šetnji im se nije pridružio.

Inače, Grašo je posljednjih nekoliko mjeseci u vezi s kćeri svojeg suradnika i dobrog prijatelja, 14 godina mlađom Hanom Huljić, a o tome su sve donedavno oboje mudro šutjeli. No Grašo je početkom prosinca ipak odlučio prekinuti šutnju te je pred kamerama IN Magazina prvi put kratko prokomentirao svoju vezu s Hanom.

"Vrlo smo sretni i zadovoljni i tako treba biti. Hana je jako dobro i sretni smo", rekao je tada.

Za njihovu vezu doznalo se u listopadu, kada su ih fotografi ulovili tijekom šetnje Zagrebom, a navodno su par još od ljeta. Petar je prije Hane više od 24 godine bio u vezi s Danijelom Martinović, a da je njihovoj ljubavi došao kraj, doznalo se u svibnju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene