Što kažete?

Zgodne uraganke ponovile seksi kostime na izboru srpske pjesme za Eurosong, a evo i tko je prošao dalje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Grupa Hurricane nastupila je na izboru prve večeri izbora za srpskog predstavnika na Izboru za pjesmu Eurovizije.

Prošlogodišnje predstavnice Srbije na Eurosongu i članice grupe Hurricane zapalile su atmsferu prve večeri izbora za srpskog predstavnika na Izboru za pjesmu Eurovizije.

Pogledaj i ovo Hurricane Tko je po vama najbolji? Srbija kreće s izborom za svoju pjesmu Eurovizije: Evo tko su favoriti, jedno ime je već poznato javnosti

Ivana Nikolić, Ksenija Knežević i Sanja Vučić zablistale su u seksepilnim kreacijama sličnima u kakvima smo ih gledali i na Eurosongu, a u kojima su istaknule sve svoje atribute.

Djevojke su tako još jednom potvrdile da je među njima sve u redu, i to nakon što su prije nekoliko mjeseci krenula šuškanja o raspadu. Naime, nakon što je sa svojeg Instagrama obrisala sve fotografije s kolegicama iz grupe Ksenija je odlučila ukloniti i preostale objave s društvene mreže, a sve to je potaknulo glasine o raspadu uraganki. No šuškanja o navodnom sukobu među djevojkama brzo su demantirana.

"Sve je u redu, naravno. Fotografije je obrisala iz nekog svog privatnog razloga, a uz sve što je vezano uz njezin privatni život ne dajemo izjave", poručio je PR tim pjevačice za portal IDJTV.
O svemu se oglasio i Ksenijin otac.

Na izboru u Beogradu je nastupilo ukupno 18 natjecatelja, a samo devet ih je ušlo u finale srpske borbe za Euroviziju 2022. godine. Jedna od favorita bila je pjevačica Zorja što je i opravdala ulaskom u finale, a uz nju dalje su prošli i Aca Lukas, Biber, Lift, Konstrakta, Ivona, Marija Mikić, Ana Stanić i Angelina.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Loni Willison (Foto: Profimedia) Loni Willison (Foto: Profimedia) +0 Jeremy Jackson i Loni Willison (Foto: Profimedia) Celebrity Nekoć je bila oličenje ljepote i uspjeha, a danas je beskućnica koja bosa traži hranu po smeću

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Neda Ukraden o pravoj ljubavi - 2 Celebrity Neda Ukraden mnoge je ostavila u čudu nakon zadnjeg izlaska: ''Svi su se počeli okretati kad je ušla, odmah su krenuli komentari...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene