''Begaj, tata...''

Akijeva kći Edina ocu je posvetila dirljiv govor, a sin Kristijan suze nije mogao suspregnuti: ''Hvala ti, i samo da znaš...''

Ocu Akiju Rahimovskom kći Edina posvetila je govor na koji je teško ne zaplakati, a sin Kristijan bio je vidljivo potresen.

Brojne kolege i prijatelji oprostili su se na zagrebačkom Mirogoju od legendarnog Akija Rahimovskog, a emotivni govor njegove kćeri Edine dirnuo je do suza sve okupljene. 

Pogledaj i ovo Kristijan Rahimovski - 1 Citat koji tjera suze na oči Neutješni Kiki Rahimovski prisjetio se oca na tužnu obljetnicu: ''Tata, lažu kad kažu da manje boli...''

"Jednom prilikom si rekao da je lako biti visok, ali teško biti velik čovjek. Hvala ti, tata, što si me naučio kako je čovjek samo malen pod zvijezdama. 'Ajde begaj', tako si mi govorio, 'begaj, kćeri'. Begaj, tata jer im je dosadno gore bez tebe. I samo da znaš, samo ti, tata, i nitko kao ti. Volim te, tata", rekla je u govoru Edina. 

Nakon njezina govora počela je pjesma "My Way" Franka Sinatre.

Akijev sin Kristijan Rahimovski nije mogao suspregnuti suze zbog očeva odlaska. 

Uz njegove kolege iz Parnog valjka, posljednje zbogom rekli su mu Zlatan Stipišić Gibonni, Dino Jelusić, Neno Belan, Ivana Plechinger, Jurica Pađen, Kristina Tina Kresnik, Edvin Softić i brojni drugi.

Aki je iznenada preminuo u subotu 22. siječnja, u bolnici u Novom Mestu, u kojoj je završio nakon što mu je naglo pozlilo. Imao je 66 godina.

Ostat će upamćen kao jedan od najvećih vokalnih interpretatora, frontmen Parnog valjka i neumorni glazbenik koji je kroz pet desetljeća karijere svojim jedinstvenim glasom i neumornom energijom izvedbe obilježio živote svih generacija.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 In Magazin: Aki Rahimovski - 6 Celebrity Poslušajte posljednju pjesmu koju je Aki otpjevao, komentari fanova tjeraju suze na oči: "Nikada više ništa neće biti isto"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene