vidno raspoloženi

Jandroković s osmijehom od uha do uha pozirao sa suprugom, evo gdje ju je odveo u izlazak za kraj godine

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gordan Jandroković je za kraj godine sa suprugom bio na premijeri predstave "Genijalna prijateljica", a oboje su bili u elegantnim izdanjima.

U Hrvatskom narodnom kazalištu u četvrtak je premijerno izvedena dugoočekivana predstava "Genijalna prijateljica" po romanu Elene Ferrante u režiji Marine Pejnović. Među brojnim poznatim licima koja su stala pred fotografe na premijeri bio je i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković, a u izlazak je poveo svoju suprugu Sonju.

Pogledaj i ovo Gordan Jandroković Odmah ju je osvojio! Gordan Jandroković u rijetkom izlasku sa suprugom, njihova ljubavna priča doslovno je započela na prvi pogled!

Gordan i Sonja Jandroković pojavili su se u elegantnim izdanjima, a supruga predsjednika sabora na sebi je imala decentnu crnu haljinu i bisernu oglicu oko vrata.

Jandroković se sa suprugom rijetko pojavljuje u javnosti, a sudeći po fotografijama bili su sjajno raspoloženi.

Inače, Sonja Jandroković po zanimanju je liječnica, a par zajedno ima troje djece. Malo tko zna da je rođena u Pekingu, a dio života provela je i u Bugarskoj jer je bila dijete diplomata.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Finale showa MasterChef - 3 Finale showa MasterChef - 2 Finale showa MasterChef - 1 Ivan Temšić +2 Ivan Temšić - 1 Celebrity Ivan Temšić nam je otkrio što će napraviti s nagradom i prisjetio se nezaboravnih trenutaka iza kamera: "Bilo je svega"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene