tko ju ne bi volio?

Ova legendarna plavuša i u 76. godini je neumorna, mnogima je inspiracija zbog svog načina života

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Goldie Hawn održava svoju liniju čestim šetnjama s prijateljicama ili partnerom Kurtom Russellom.

Goldie Hawn ne posustaje ni u 76. godini i inspiracija je mnogima zbog svoje energičnosti. 

Pogledaj i ovo Goldie Hawn i Kurt Russell - 1 Bio joj je premlad! Vole se 40 godina, ali nikad se nisu vjenčali: Ljubav im se nije dogodila na prvi pogled, spojilo ih je nešto drugo!

Legendarna glumica je viđena s prijateljicom u šetnji prirodom po kvatru Brentwood u Los Angelesu. Goldie je prilično dobro izgledala s obzirom na svoje godine u crnim tajicama i majici bez rukava dok je lice od sunca zaštitila kapom šiltericom. 

Dok su ona i prijateljica hodale po stazi nosile su cijelo vrijeme zaštitne maske koje propisuju mjere opreza od koronavirusa. Zbog toga je Goldie jedva čekala da završe svoju rutu i oslobodi lice te dođe do svježeg zraka. Dok je ispijala vodu nakon završetka rute, vidjelo se da se ipak malo umorila. Svojedobno je sama rekla da formu održava šetnjama od kojih ne odustaje ni tijekom pandemije, no poštuje sve mjere opreza. 

Inače, Hawn je nedavno oduševila pratitelje videom s unučicom Rani Rose (2) koji je rodila njezina kći, poznata glumica Kate Hudson (41). "Jaka Gogo s 13 kilograma ljubavi na leđima", napisala je Hudson u opisu videa u kojem Goldie energično korača i pjevuši dok u nosiljci na leđima sjedi njena nasmijana unuka.

Goldie je i ranije oduševljavala svojim snimkama na kojima je energično plesala na trampolinu, a javnost uvijek intrigira i njezina veza s glumcem Kurtom Russellom (69) koja traje 38 godina. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goldie Hawn (@goldiehawn)

"Mislim da je ključ svega činjenica da znaš kada se na nekoga možeš osloniti i u kojoj mjeri, a kada to nije prigoda. Jako je važno da si sam sa sobom u dobrim odnosima i da njeguješ svoju osobnost. Drugi dio svega jest to da ostaneš seksi koliko god možeš jer seksualnost je jako važan dio veze", objasnila je Hawn što je tajna njihovog odnosa. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Olivera i Đorđe Balašević (FOTO: Pixsell) Celebrity Jovana Lola Balašević podijelila emotivnu objavu posvećenu ocu pa u trenu sve ostavila u suzama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene