Mamac za poglede

Samo su tanke špagice sve držale na mjestu: Plavokosa ljepotica nosi sve manje bikinije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Charlotte Mckinney posljednjih dana uživa na plaži na kojoj priređuje pravu predstavu svojim minijaturnim badićima.

Charlotte Mckinney (27) ne miče se s plaže ovih dana i seksi je prizor za ostale kupače u svojim minijaturnim bikinijima. 

Pogledaj i ovo showbuzz Bujna plavuša Tijelo za poglede: Ljepotica zbog koje ćete upaliti klimu na najjače!

Naime, glumica i manekenka se proteklog vikenda pohvalila savršenim vikendom u Miamiju, a čini se da je odlučila produžiti svoj odmor na još koji dan. Plavokosa ljepotica je plijenila pažnju još sitnijim smeđim badićem koji je jedva prekrivao njene grudi i intimno područje, a kada je ušla u vodu istaknuo je njezinu pozadinu. 

U jednom trenutku se činilo kao da je stražnji dio tijela pokrila tek špagicom. Ovog puta nije bilo njezinog dečka tatoo-majstora Nathana Kostechkog već je Charlotte provela dan na plaži sama, no to nije utjecalo na njezino raspoloženje jer je veselo skakutala. Više fotografija pogledajte ovdje. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charlotte Mckinney (@charlottemckinney)

Inače, Mckinney se proslavila na Instagramu, nakon čega se pojavila 2015. u reklami za vrijeme "Super Bowla XLIX" i to joj je donijelo manekenske i glumačke angažmane. Zbog toga se 2017. pojavila u filmu "Baywatch". Na Instagramu ju prati 1.5 milijuna ljudi. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina +0 Severina - 1 Celebrity Severinino božićno izdanje morate vidjeti, a riječi sina Aleksandra koje joj je uputio teško da vas neće raznježiti

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene