Papiri su predani!

Nitko nije ni znao da su se vjenčali, a on već traži rastavu od 33 godine mlađe supruge

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tim Robbins uplovio je u bračnu luku bez ikakva publiciteta, a američki mediji javljaju kako je predao papire za rastavu od mlađahne Gratiele Brancusi.

Zvijezda filma "Iskupljenje u Shawshanku", oskarovac Tim Robbins, navodno je podnio zahtjev za rastavu od svoje puno mlađe supruge Gratiele Brancusi, a nikada nije ni objavio da je s njom uopće stao pred oltar. TMZ javlja kako je glumac papire za razvod predao na sudu u Los Angelesu, a nije poznato kada se par vjenčao.

Pogledaj i ovo showbuzz Ipak nisu uspjeli Severina i Igor i službeno su se rastali, nakon šest godina braka njihovoj ljubavi ipak je došao kraj

62-godišnji Tim je oko 33 godine stariji i Gratiele, glumice koja je na Sveučilištu u Bukureštu diplomirala 2012. godine, sudeći prema informacijama na njezinim društvenim mrežama.

To bi značilo da je njegova sada već bivša supruga sličnih godina kao i njegova djeca. Timov sin Jack Henry ima 31 godinu, dok Miles Guthrie ima 23. Djecu je dobio u 23-godišnjoj vezi sa glumicom Susan Sarandon.

Gratiela je glumca upoznala 2016. godine radeći kao specijalistica marketinga u njegovoj zakladi, u kojoj je Tim umjetnički direktor. Prvi put u javnosti su se zajedno pojavili u veljači 2018. godine, a godinu kasnije mediji su se raspisali o njihovim zarukama kada su na njezinu prstu primijetili dijamantni prsten.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore i Bruce Willis (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Getty Images) +3 Demi Moore (Foto: Instagram) Celebrity Ovo kao da nije ista osoba, jedva smo je prepoznali! Na prvu je teško pogoditi o kome je riječ, svi se pitaju što si je napravila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene