drukčiji od drugih!

Velika je zvijezda, ali uopće ne mari kako izgleda, a baš zbog tog stava i jedne posebne osobine ga svi obožavaju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Keanu Reeves nikako nije tipična holivudska zvijezda, a osim što ne mari za izgled, novac i slavu, živi posve drugačijim životom od većine svojih kolega.

Još od samih početaka svoje karijere, Keanu Reeves jedan je od najobožavanijih glumaca na svijetu, a za to postoji puno razloga.

Pogledaj i ovo Keanu Reeves stiže omiljeni glumac Keanu Reeves dolazi u Hrvatsku sa svojim bendom, evo gdje i kada će nastupiti holivudska zvijezda!

Osim što je izvrstan u svojem poslu, slovi i kao miljenik ženske publike, iako o svojem izgledu pretjerano ne mari, a svi se čude i koliko se malo promijenio od otkako je započeo svoju bogatu glumačku karijeru.

Zvijezda filmova "Brzina" i "Matrix" po mnogočemu je posve različit od većine svojih kolega i slava ga nije puno promijenila. Iako na računu ima stotine milijuna dolara, ne živi u vili, nema tjelohranitelje, nosi običnu odjeću, voli se voziti podzemnom željeznicom i pomaže beskućnicima s kojima često popije i pivo.

Slavi i kao jako skroman tip koji je, za razliku od glumaca koji se svađaju zbog honorara i zbog premalo novca odustaju od projekata, pristao na manju plaću za filmove "The Replacements" i "Đavolji odvjetnik", kako bi Gene Hackman i Al Pacino dobili veću svotu, a istovremeno se ne bi premašio budžet.

Iza njega su i brojne tragedije, no one nisu ostavile nimalo traga na njemu i malo tko bi pogodio da 2. rujna puni 57 godina.

Keanu su se tragedije počele nizati od mladosti, kada zbog borbe s disleksijom i problematičnog ponašanja nije uspio završiti srednju školu, iako ih je promijenio tri. Nastavile su se kada je zbog ozlijede morao odustati od karijere u hokeju, koji je obožavao no zahvaljujući tome pronašao se u glumi. No u vrijeme kada je stekao slavu, ostao je bez bliskog kolege i prijatelja Rivera Phoenixa koji je preminuo od predoziranja.

Nakon Riverove smrti je glumac imao još jednu tešku situaciju jer mu se sestra borila s leukemijom. Srećom, dobila je tu bitku, a Reeves je pokazao koliko je zahvalan davši milijune, koje je zaradi, bolnicama specijaliziranim upravo za tu bolest.

Uskoro su uslijedile nove tragedije za Keanua. Zaljubio se u kolegicu Jennifer Syme s kojom je čekao dijete, djevojčicu koju su odlučili nazvati Ava. Njihovu radost zbog prinove je zamijenila beskrajna tuga kada je Jennifer pobacila u osmom mjesecu trudnoće. Par se teško nosio s tim i tragedija je uništila njihovu vezu, pa su prekinuli. Ostali su u dobrim odnosima, no Jennifer je 2. travnja 2001. poginula u prometnoj nesreći.

Keanu dugo nakon njezine smrti nije imao želju za vezama i ljubavi, sve dok nije pronašao sreću s umjetnicom Alexandrom Grant. Kada se 2019. godine prvi put pojavio s njom na crvenom tepihu mnogi su kritizirali njezinu sijedu kosu, no tuđa mišljenja nikad nisu brinula Reevesa, pa od tada ne krije koliko je zaljubljen u svoju djevojku i od nje se više ne odvaja.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Sharon Stone (Foto: Profimedia) +0 Sharon Stone (Foto: Instagram) Celebrity Ovoj ženi stvarno nema konkurencije! Titulu seks-simbola stekla je prije tri desetljeća, a ponosno je može nositi i sa 63 godine

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene