tužne vijesti

Poznati glumac i komičar preminuo u 70. godini od posljedica raka, za svoj rad dobio je brojne nagrade

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Francuski glumac i scenarist Jean-Pierre Bacri preminuo je u ponedjeljak u 70. godini, a tamošnji mediji javljaju kako se borio s rakom.

Francuski glumac i scenarist Jean-Pierre Bacri preminuo je u ponedjeljak u 70. godini, potvrdila je njegova agencija u Parizu.

Bacri je bio jedan od najpoznatijih komičara u Francuskoj, a glumio je u filmovima poput „Ista stara pjesma“, „C'est La Vie“, „Podzemna željeznica“, "Tražeći Hortenziju“ ili „Pogledaj me!“ za koji je i napisao scenarij. Mediji pišu kako je Bacri imao rak.

Francuski filmaš je za svoj rad nekoliko puta primio nagradu Cesar. Rođen je 1951. u Bou Ismailu u Alžiru. Početkom šezdesetih s obitelji je emigrirao u Cannes zbog Alžirskog rata. Na kraju se preselio u Pariz gdje je pohađao poznatu glumačku školu Cours Simon.

Tada je počeo pisati svoje prve scenarije. Više je puta surađivao s glumicom i redateljicom Agnes Jaoui, a 1979. je uz Alaina Delona glumio u filmu „Liječnik“.

Nedavno je glumio u filmu „Obiteljska fotografija“ s Vanessom Paradis.

(Hina)

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Luka Nižetić i more Celebrity Zbog urnebesnog videa koji je objavio Nižetiću se javilo pola naše estrade, on je prošao dobro, brine ga samo jedno!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene