tužne vijesti

Glumac poznat po ulozi šaljivog tinejdžera u hit-seriji preminuo u 45. godini, tešku dijagnozu utvrdili su mu prije tek nekoliko dana

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dustin Diamond preminuo je u 45. godini, a prije samo nekoliko dana liječnici su mu dijagnosticirali rak pluća.

Glumac Dustin Diamond, koji se proslavio kao 12-godišnjak u tinejdžerskoj seriji "Školsko zvono", preminuo je u 45. godini.

Prije samo nekoliko dana američki mediji pisali su kako je glumac žurno hospitaliziran na Floridi nakon što je osjetio jak bol po cijelom tijelu. TMZ piše kako mu je dijagnosticiran rak pluća. U glumčevoj obitelji postoji povijest borbe s tom teškom bolešću, a njegova je majka preminula od raka dojke.

Diamond je preminuo u ponedjeljak ujutro, a mediji prenose kako mu se zdravstveno stanje naglo pogoršalo od prošlog tjedna kada je primljen u bolnicu. Liječnici su istaknuli kako je bio u četvrtom stadiju karcinoma pluća te je bio priključen na kisik.

Dustin je najpoznatiji po ulozi Screecha u četiri sezone serije "Školsko zvono". Prošle godine napravljen je remake serije na američkoj televizijskoj mreži Peacock, a Diamond nije pozvan da bude dio glumačke ekipe. Medijima je onda rekao da ne zna zašto je izostavljen.

Dustin je od 2009. bio u braku s Jennifer Misner i iste je godine napisao knjigu "Behind the Bell" o događanjima na snimanju popularne serije. Glumac je 2001. objavio bankrot, a prema pisanjima američkih medija, nakon toga se njegovo bogatstvo procjenjuje na 65.000 dolara zbog repriziranja "Školskog zvona".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene