rijetki ju prepoznaju

Blista na svojim fotkama s Instagrama na kojem ju prate milijuni, no u javnosti je druga osoba i ne zamara se sređivanjem

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gigi Hadid često šeće s kćeri u opuštenim izdanjima, no za Instagram ipak pozira puno sređenija i sa šminkom.

Gigi Hadid (26) presložila je svoje priroritete otkad je u rujnu prošle godine dobila kćer Khai s pjevačem Zaynom Malikom (28). 

Manekenka je snimljena dok je gurala dijete u kolicima po ulicama New Yorka, a s njom je bila i prijateljica. Gigi je bila u ležernoj odjevnoj kombinaciji i nosila je kratke tajice i bijelu majicu koje je uskladila sa šlapama koje su izgledale prikladnije za kuću nego za šetnje. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Hadid je lice sakrila ispod kape i sunčanih naočala, no bilo je vidljivo da nema šminke i da se odlučila za prirodan izgled. Iako se manekenka šeta u opuštenim izdanjima po New Yorku, na njezinom Instagram profilu, na kojem ju prati više od 68 milijuna ljudi, baš nema takvih prizora. 

Gigi pozira u sređenim izdanjima sa šminkom pa neki komentiraju da ju je teško prepoznati uživo jer su navikli na potpuno drukčije njezine objave na društvenoj mreži. Jedna od prirodnijih objava je bila ona kada je potvrdila da je rodila. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Inače, manekenka, koja se samo na naslovnicama međunarodnih izdanja magazina Vogue pojavila 35 puta, i njezin dečko Zayn odlučili su da neće pokazivati kćer na Instagramu. Usto, Hadid je tek krajem siječnja otkrila koje su ime dali svom prvom djetetu. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene