Kao s drugog planeta

Najvatrenije izdanje Ronaldove Georgine dosad? Ovaj video već su pogledali i komentirali milijuni ljudi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Georgina Rodriguez objavila je na Instagramu seksi video s modnog snimanja kupaćih kostima, u čemu se snašla i više nego dobro.

Partnerica Cristiana Ronalda, lijepa Georgina Rodriguez osvanula je u jednom od svojih dosad najvatrenijih izdanja, i to kao zaštitno lice jednog talijanskog brenda kupaćih kostima, čime se pohvalila na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez Konačno pale i pohvale! Lijepa Georgina zasjenila je svog Ronalda na važnom događanju, prorez na njezinu dekolteu bacio ga je skroz u drugi plan!

27-godišnja Georgina objavila je video u kojem kao profesionalka pozira u seksi kupaćem kostimu s velikim izrezom s prednje strane i dubokim dekolteom, što je oduševilo njezinih 23,6 milijuna pratitelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

"Srce, predivna si", "Kakav slatkiš", "Ti si moja kraljica", "Kao da dolaziš s drugog planeta", "Nisam bio spreman za ove scene", "Kakva ljepotica", "Jesi li ti stvarna?", "Kakav je Cristiano sretnik", samo su neki od komentara koje je dobila od obožavatelja.

Georgina je nedavno na društvenim mrežama otkrila i kako su proslavili Ronaldov 36. rođendan te objavila videe i fotografije na kojima uživaju u snježnim radostima. U opisu jedne od objava mu poručila: "Sretan ti tvoj dan i sretan život, ljubavi moja! Neka Bog nastavi donositi toliko ljubavi, zdravlja i blagoslova u naš život."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene