bujne obline u prvom planu

Georgina se uvukla u haljinu koja je istaknula baš sve njezine adute, pa zavodljivim pozama raspametila i Ronaldove fanove

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Georgina Rodriguez na Instagramu je objavila fotografije na kojima nosi pripijenu cvjetnu haljinu.

Partnerica Cristiana Ronalda (36), Georgina Rodriguez (27), svakom svojom novom fotkom na Instagramu izazove pravu pomutnju, a ništa drugačije nije bilo ni s njezinom zadnjom objavom.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez imali su i poseban zahtjev Ronaldo i Georgina s djecom uživali u zimskoj idili, koju su im omogućili Hrvati: "Drago nam je što smo joj upravo mi ostvarili tu veliku želju"

Atraktivna Argentinka fotkala se u pripijenoj cvjetnoj haljini koja je naglasila baš sve njezine adute, a vješto je zauzela i zavodljive poze kojima je raspametila i fanove slavnog nogometaša.

"Shine bright like a diamond", citirala je uz fotke stih iz popularne Rihannine pjesme "Diamonds", a s njom su se složili brojni pratitelji koji su joj poručili da zaista blista poput dijamanta.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

Komplimenti su se samo nizali, a fotke su skupile i preko milijun i pol lajkova, čime je Georgina potvrdila da po popularnosti može konkurirati i svojem Ronaldu, koji već neko vrijeme slovi kao "kralj Instagrama", jer ima najviše pratitelja na društvenoj mreži.

U objavi je otkrila i da se vratila u Portugal, nakon što je s nogometašem prošlog mjeseca ljetovala u Mallorci i Cannesu, odakle je pratitelje redovito častila svojim fotkama u badićima.

Nedavno se i nogometaš na svojem Instagramu pohvalio svojom lijepom partnericom, a ona ga je tada čak uspjela zasjeniti na fotki.

Inače, Ronaldo i Georgina upoznali su se 2016. godine na jednoj ekskluzivnoj zabavi. Ona je tada radila u Guccijevoj trgovini u Madridu, a dobila je otkaz nakon što je snimljena s nogometašem na spoju u pariškom Disneylandu jer se njezinim šefovima nije svidjela medijska pozornost.

Par je 2017. godine dobio kćerkicu Alanu Martin, koja je nogometaševo prvo biološko dijete, dok su mu ostalih troje djece rodile surogat-majke.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Coleen Rooney (Foto: Profimedia) Coleen Rooney (Foto: Profimedia) Coleen Rooney (Foto: Profimedia) Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Profimedia) +3 Coleen Rooney (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Nijedna žena nije javno prevarena više puta od nje, ali ona suprugu nogometašu oprašta svaku aferu: "Vjerojatno neki misle da sam glupa"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene