divna uspomena

Emotivna Franka Batelić prisjetila se sretnih trenutaka s pokojnim ocem: "Moja najdraža fotka ikad"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Franka Batelić bez oca je ostala prije šest godina i često ga se prisjeća na svojem Instagramu, a sada je podijelila i svoju najdražu fotografiju s njim.

Pjevačica Franka Batelić često se na Instagramu prisjeća svojeg pokojnog oca Damira kojeg je izgubila prije šest godina.

Pogledaj i ovo Franka Batelić - 1 ma ovo je sve! Franka Batelić podijelila urnebesni video kćeri koja je u rano jutro pjevala naš veliki hit: ''Greta u 6 i 30!''

Od tada nije propustila obilježiti nijedan njegov rođendan, uvijek ga se s tugom sjeti i na godišnjicu smrti, a sada je podijelila i jednu sretnu uspomenu s njim.

"Moja najdraža fotka ikad", napisala je preko stare fotografije na kojoj s ocem pozira na plaži i koju je podijelila u svojim Storyjima na Instagramu. Fotku možete pogledati u našoj galeriji.

Frankin otac nije imao priliku upoznati svojeg unučića Viktora kojeg je rodila u siječnju 2020. godine, a dobila ga je sa suprugom Vedranom Ćorlukom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

Pjevačica je na svojeg oca mislila i uoči svojeg nastupa na Eurosongu 2018. godine kada je otkrila da joj je najdraža eurovizijska pjesma "L'essenziale Marca Mengonija" jer je za nju vežu drage uspomene s pokojnim tatom.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić nastupa pred publikom(Foto: Dnevnik.hr) Zdravko Čolić (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Zdravko Čolić (Foto: PR) +0 Zdravko Čolić (Foto: PR) Celebrity Zdravko Čolić iznenadio sve priznanjem da je ljubovao s članicom nekad najpopularnije grupe na svijetu

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) +1 Lottie Moss (Foto: Profimedia) Celebrity Bilo je jasno da ne nosi grudnjak čim je rastvorila sako, prozirna košulja odmah je postala hit materijal za paparazze

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene