10 mjeseci s njim

Franka otkrila da je Vedran stigao u Zagreb i pokazala koliko uživaju u zajedničkim trenucima: ''Ključ života''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Franka Batelić podijelila je preslatku fotografiju supruga Vedrana Ćorluke i njihova sinčića Viktora.

Pjevačica Franka Batelić (28) i sin Viktor često su razdvojeni od njezina muža Vedrana Ćorluke (34), koji većinu vremena provodi u Moskvi, gdje igra za nogometni klub Lokomotiv. 

Pogledaj i ovo Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 nekad je imao dužu kosu! Franka otkrila gdje je Ćorluka dočekao 38. rođendan, a sjećate li se kako je naš nogometaš izgledao u mladim danima?

Franka zato uživa u svakom slobodnom trenutku koji Vedran ima i onda svrati u Hrvatsku kako bi ga proveo s njom i njihovim sinčićem. "10 mjeseci s njim. Ključ života", napisala je pjevačica na Instagram storyju pokraj preslatke fotografije Ćorluke i malenog Viktora

Na slici Vedran i sinčić sjede na podu i skupa se igraju igračkama. Inače, nedavno se Franka pohvalila fotografijom kupaonice u luksuznoj vili u Zagrebu. Pjevačica je otkrila djelić jednokatnice koja je izazvala zanimanje.

"Dodaj malo boje", napisala je pjevačica uz fotografiju kupaonice. Batelić se našalila s minimalističkim uređenjem i uslikala svoje nokte koji imaju djeliće narančaste boje.

Mjesecima domaći mediji pišu da supružnici grade luksuznu vilu u centru metropole čija se vrijednost procjenjuje na 15 milijuna kuna, a prostire se na 1553 četvorna metra.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene