presladak je!

Franka sve rastopila novim fotkama sa sinom, pokazala je i što ga posebno veseli: "Viktorov najbolji dan u životu"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Franka Batelić je na Insatgramu objavila nove fotografije svojeg sina Viktora uz koje je otkrila i gdje provode Uskrs.

Pjevačica Franka Batelić (28) i njen jednogodišnji sinčić Viktor Uskrs provode u Istri.

Pogledaj i ovo Franka Batelić - 1 ma ovo je sve! Franka Batelić podijelila urnebesni video kćeri koja je u rano jutro pjevala naš veliki hit: ''Greta u 6 i 30!''

Franka je to otkrila na svojem Instagramu uz njihove zajedničke fotografije na kojima je pokazala kako provode vrijeme i u čemu maleni najviše uživa.

"Viktorov najbolji dan u životu. Traktor, 'karijola', krave, kokoške, njoki i cijela istarska family na okupu. Ljudi, nadam se da lijepo provodite ovaj uskršnji vikend", napisala je u opisu fotki na kojima njih dvoje razgledavaju životinje i prizorima rastopila svoje pratitelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

"Preslatki ste", "Najslađi je", "Ljubav mala", "Slatkiš", zaredali su se komentari ispod objave koja je skupila i preko 13 tisuća lajkova.

Franka je nedavno otkrila i kakav je maleni Viktor.

"Što se tiče Viktora, vrlo je živahan nema tu više niti sjest ću, niti pojest ću nešto u miru, samo jurnjava, ali volim to. Ima neka čar u tome svemu", kazala je pjevačica za In Magazin.

Podsjetimo, Franka je sina rodila u siječnju 2020. godine, a njoj i suprugu Vedranu Ćorluki (35) ovo je prvo dijete. Par se vjenčao su se u srpnju 2018. godine u Istri nakon šest godina veze, a nedavno su zajedno kupili kuću u Zagrebu.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Beverly Hills 90210 (Foto: Profimedia) Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Instagram) Jennie Garth (Foto: Youtube Screenshot) Jennie Garth i David Abrams (Foto: Profimedia) +2 Jennie Garth i David Abrams (Foto: Profimedia) Nekad i sad Sjećate se Kelly iz Beverly Hillsa? Svi je pamte po hit seriji 90-ih, a evo kako izgleda s 49 godina

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Willis i Emma Heming (Foto: Getty Images) Bruce Willis i Emma Heming (Foto: AFP) Bruce Willis i Emma Heming (Foto: AFP) +0 Bruce Willis i Emma Heming (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Nije ni sanjao da će se opet tako zaljubiti, a 23 godine mlađa supruga savršeno se slaže s bivšom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene