šokantno priznanje

Ovo je jedna od fotografija koje godinama proganjaju Meghan Markle, u kontroverznom intervjuu je otkrila i mučan razlog za to

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Markle je u intervjuu s Oprom Winfrey otkrila da je proganjaju fotografije s događaja u dvorani Royal Albert Hall prije kojeg je princu Harryju rekla da ne želi više živjeti.

Meghan Markle i princ Harry šokirali su svijet svojim intervjuom s Oprom Winfrey u kojem su iznijeli svoju stranu priče života na kraljevskom dvoru, a jedan od najšokantnijih detalja svakako je bilo priznanje bivše vojvotkinje da je imala suicidalne misli kada je bila trudna s prvim djetetom, sinom Archiejem.

Pogledaj i ovo Meghan Markle - 1 svima je pomrsila račune Meghan Markle usporedili su sa ženom koja je sličan razdor u kraljevskoj obitelji napravila već ranije

Otkrila je i kako je još uvijek progone fotografije s jednog događaja i 2019. godine na kojem je od javnosti morala skrivati bol koju je u to vrijeme proživljavala.

Meghan i Harry prisustvovali su premijeri showa "Totem" svjetski poznate trupe Cirque du Soleil u dvorani Royal Albert Hall, a iako su na fotkama pozirali nasmijani, Meghan je otkrila kako se tada zaista osjećala.

"Jedna od stvari koja me progoni je fotografija koju mi je netko poslao s događaja u Royal Albert Hallu", prisjetila se Meghan sa suzama u očima.

"Prijateljica mi je rekla: 'Znam da ne gledaš fotografije, ali na ovoj izgledate sjajno' i poslala mi ju", dodala je, a zatim je Opri otkrila da je netom prije tog događaja Harryju rekla da više ne želi živjeti.

Dodala je i kako joj je Harry tada rekao da ne treba ići na događaj, ali ona nije htjela da on bude sam.

"Svaki put kada bi se ugasila svjetla u kraljevskoj loži, ja bih počela plakati. Harry me čvrsto držao za ruku", prisjetila se.

Osim o suicidalnim mislima, trudna Meghan je u intervjuu progovorila i o rasizmu kojeg je doživjela na kraljevskom dvoru, o svojem odnosu s Kate Middleton, a par je podijelio i jednu sretnu vijest - otkrili su da će dobiti kćer..

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Katy Perry (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Ona je ljepša nego ikad prije, a pogled nije lako maknuti ni s golišave i mišićave pojave njezinog zgodnog partnera!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene