"Snažna i prekrasna"

Naša najseksi novinarka u sićušnom bikiniju pokazala kako ostaje u top formi pa videom raspametila obožavatelje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Fani Stipković vježbala je na plaži u bikiniju pa je na Instagramu objavila snimku.

Velolučanka Fani Stipković, koja godinama živi i radi u Madridu, često je završavala na listama najseksi novinarki Europi, a sada je pokazala kako ostaje u top formi.

Pogledaj i ovo Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 Duplo veselje! Tri mjeseca nakon rođenja sina, Fani i Fernandu u obitelj stiže još jedna prinova!

Na Instagramu je objavila snimku svoje tjelovježbe na plaži koju je odradila u sićušnom bikiniju i fotografiju sa svojim trenerom boksa.

"Kako bi rekao Mike Tyson: 'Svatko ima plan dok ne dobije udarac u lice'", napisala je u opisu objave kojom je izazvala lavinu reakcija svojih obožavatelja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

"Prezgodna Fani", "Ljepotica", "Snažna i prekrasna", redali su se komplimenti uz brojne emotikone vatre i zaljubljene smajliće.

Fani je i nedavno raspametila pratitelje zavodljivom fotkom s plaže, a iako joj se ispod takvih objava frajeri redovito upucavaju, poznato je da je već neko vrijeme u vezi s muškarcem čiji identitet još skriva.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) +2 Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Zanimljivosti Uhvaćen je u najnezgodnijem mogućem trenutku, a mislio je da će mu nanošenje kreme za sunčanje biti jedina briga

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene