Bravo!

Fani Stipković pohvalila se najnovijim poslovnim uspjehom, čestitke joj samo pristižu: ''Ponosni smo na tebe!''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Fani Stipković otkrila je na Instagramu kako će se naći u ulozi voditeljice World Football Summit Awarda.

Naša uspješna novinarka Fani Stipković na društvenim je mrežama objavila veliku novost iz svog poslovnog života i pohvalila se novim radnim mjestom.

Pogledaj i ovo Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 Duplo veselje! Tri mjeseca nakon rođenja sina, Fani i Fernandu u obitelj stiže još jedna prinova!

39-godišnja Fani otkrila je na svom profilu na Instagramu kako će se naći u ulozi voditeljice  međunarodnog događaja nogometne industrije zbog čega ne krije uzbuđenje.

"Uzbuđena sam što ću voditi glavni međunarodni događaj nogometne industrije, na kojem će najbolji profesionalci biti prepoznati i nagrađeni. Vidimo se na World Football Summit Award u Wandi Metropolitano", napisala je Fani.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

"Ponosni smo na tebe", "Čestitamo Fani, to je sjajno", "Naša najbolja voditeljica", "Bravo ljepotice", "Šaljemo ti puno ljubavi", "Jedva čekamo gledati te", poručili su joj pratitelji u komentarima.

Otkako živi i radi u Madridu, Fani je nekoliko puta završila na listama najseksi novinarki u Europi, a zgodna Velolučanka može se pohvaliti i top-formom.

"Ne možete uvijek kontrolirati što se događa izvana, ali možete kontrolirati ono što se događa iznutra", napisala je jednom prilikom uz fotku zahtjevne vježbe na profilu na Instagramu, na kojoj visi naglavačke i kojom je čestitala Međunarodni dan joge.

Inače, Fani je krajem ožujka otkrila za Večernji list da je sretno zaljubljena, iako ranije nikad nije govorila o tom dijelu svog života, a kazala je kako ju je s dečkom, čiji identitet taji, spojio posao.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene