Wow!

Naša najseksi novinarka još uživa u ljetnim temperaturama, a ostali uživaju u vrućim prizorima kojima se hvali!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Fani Stipković na Instagramu se javila s odmora i u minijaturnom bikiniju opravdala titulu jedne od najseksi novinarki Europe.

Otkako živi i radi u Madridu, Fani Stipković (38) nekoliko je puta završila na listama najseksi novinarki u Europi, a laskavu titulu opravdala je i svojim najnovijim fotkama.

Pogledaj i ovo Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 Duplo veselje! Tri mjeseca nakon rođenja sina, Fani i Fernandu u obitelj stiže još jedna prinova!

Fani se na Instagramu pohvalila da još uživa u tipičnim ljetnim radostima, te je pozirala na brodu u minijaturnom šarenom bikiniju.

Uz fotke je otkrila da odmara na španjolskom otočiću Formentera, a vrućim prizorima raspametila je svoje pratitelje koji joj se nisu mogli nadiviti.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

"Wow, kakva ljepotica", "Apsolutno očaravajuća", "Prekrasna dama", "Izuzetno zgodna žena", "Jednostavno prelijepa", neki su od brojnih komplimenta koje je dobila uz emotikone vatre i srca.

Slične reakcije zgodna Fani izazove gotovo svakom svojom fotkom, pogotovo onima na kojima nosi badiće, a ovo ljeto je pokazala i kako joj uspijeva stalno biti u top formi.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan (Foto: Profimedia) +7 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Vrijeđali su je zbog punijeg izgleda, ali slavni šarmer je i nakon 20 godina braka vjeran samo njoj i staje u njezinu obranu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene