Jasno je i zašto!

Naša najseksi novinarka stigla kući pa prvom fotkom u badiću osvojila obožavatelje, nisu se mogli suzdržati od komentara

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Fani Stipković objavila je na Instagramu fotografiju iz Vela Luke kamo je ovih dana stigla na odmor.

Hrvatska novinarka s uspješnom međunarodnom karijerom i španjolskom adresom Fani Stipković, stigla je kući na ljetni odmor, čime se odmah pohvalila na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 Duplo veselje! Tri mjeseca nakon rođenja sina, Fani i Fernandu u obitelj stiže još jedna prinova!

38-godišnja Fani na profilu na Instagramu je objavila fotografiju iz Vela Luke na kojoj pozira u plavom badiću, a koji je u prvi plan istaknuo njezine bujne obline.

"Doma", napisala je kratko uz objavu za koju je dobila niz komplimenata.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

"Fani ljepotice", "Oduzimaš dah", "Izgledaš predivno", "Predivna i savršena Fani", "Ovo je jako lijepo", "Wow", "Mačka", "Kakva prekrasna i ljupka dama i još k tome talentirana", neki su od komentara koje je dobila od obožavatelja.

Otkako živi i radi u Madridu, Fani je nekoliko puta završila na listama najseksi novinarki u Europi, a zgodna Velolučanka nedavno je pokazala i kako ostaje u top-formi.

Na svojem je Instagramu objavila fotografiju od koje zastaje dah te je pratitelje oduševila i svojim talentom.

"Ne možete uvijek kontrolirati što se događa izvana, ali možete kontrolirati ono što se događa iznutra", napisala je tada uz fotku zahtjevne vježbe u kojoj visi naglavačke i kojom je čestitala Međunarodni dan joge.

Inače, Fani je krajem ožujka otkrila za Večernji list da je sretno zaljubljena, iako ranije nikad nije govorila o tom dijelu svog života, a kazala je kako ju je s dečkom, čiji identitet taji, spojio posao.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Larsa Pippen (Foto: Instagram) Celebrity Kraljica skandala ne miče se s plaže, za novo vruće izdanje odabrala je zanimljiv bikini koji još nije pokazala

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene