Ludo su zaljubljeni

Fani Stipković i Fernando Hierra vjenčat će se ovog ljeta? Već je poznato i navodno mjesto proslave, a zaruke su pale još prošle godine!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Fani Stipković i zaručnik Fernando Hierro navodno će se vjenčati ovog ljeta na Korčuli nakon zaruka koje su pale uoči Božića prošle godine.

Naša zgodna 39-godišnja novinarka Fani Stipković, koja svoju karijeru gradi u izvještavanju sa sportskih terena u Španjolskoj i bivši nogometaš Real Madrida, 54-godišnji Fernando Hierro vjenčat će se ovog ljeta na Korčuli, kako piše 24sata.

Pogledaj i ovo Fani Stipković i Fernando Hierro - 1 Dobile su najljepše poklone Naše poznate novopečene mame sa svojim tek rođenim bebama pozirale su pored ukrašenih jelki, njihovi božićni outfiti sve su raznježili!

Fernando je Fani navodno zaprosio još prošle godine u božićno vrijeme, a veliki dijamant koji je Hierro Fani poklonio kao dar potpisuje poznata tvrtka za kojom lude mnoge poznate dame, Tiffany.

O njima se počelo šuškati prošle godine nakon što su zajedno viđeni kako gledaju finale Davis Cupa, a njihovu vezu Fani je potvrdila na Valentinovo objavivši fotografije buketa cvijeća na priči na Instagramu te njihovu zajedničku fotografiju na kojoj poziraju nasmiješeni i zagrljeni, a u opis je stavila emoji srca.

U listopadu su isplivale fotografije paparazza na kojima su fotkani zajedno, ali mediji su tada znali samo da se radi o fatalnoj plavuši. Kasnije se saznalo da se radi o poznatoj sportskoj novinarki, koja je i nekoliko puta bila u izboru za najzgodniju novinarku Europe.

Fani nerijetko odlazi na utakmice Real Madrida, a svaki put oduševljava odjevnim kombinacijama, zbog kojih je mnogima teško skinuti pogled s Fani i pratiti utakmicu.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Marijana Seifert - 3 Marijana Seifert - 2 Marijana Seifert - 1 Marijana Seifert - 2 +15 Marijana Seifert - 3 Celebrity O neobjašnjivom nestanku Marijane iz Big Brothera oglasio se i Nemeš, njezin bivši suprug kojeg je upoznala u reality showu

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 +7 Lidija Bačić - 4 Celebrity Nova bombastična fotka Lidije Bačić: Pozadinu je stavila u prvi plan i naglasila da je sve bez Photoshopa!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene