Krije detalje

U braku su 27 godina i o njegovu se ljubavnom životu prije nje malo zna, ali vidi se da ženu tretira kao pravi džentlmen

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Fabio Cannavaro snimljen je na obiteljskom odmoru u Španjolskoj kamo je poveo obitelj i prijatelje s kojima je snimljen.

Legendarni talijanski nogometaš 47-godišnji Fabio Cannavaro pohvalio se sjajnom formom i tetovažama kojima je ukrasio tijelo i to dok ljetuje u Španjolskoj, točnije u Formenteri u društvu svoje obitelji i prijatelja.

Tamo su ga snimili paparazzi na luksuznom gliseru, a nije im promakla ni njegova 47-godišnja supruga Daniela Cannavaro koja je bujne obline i preplanulu put istaknula u minijaturnom bikiniju, a Fabio se pokazao kao pravi džentlmen pa joj ga je u jednom trenutku pomogao i namijestiti. 

Par je u sretnom braku posljednjih 27 godina, točnije od 17. lipnja 1994. godine, a o njegovim se prethodnim ljubavnim vezama ne zna puno, a to nije čudno obzirom da svoj privatni i ljubavni život oduvijek voli držati podalje od javnosti. Zajedno imaju troje djece kćer Martinu, te sinova Christiana i Andrea.

Fabio je nakon završetka i više nego uspješne karijere profesionalnog nogometaša postao trener i to kineskog nogometnog kluba Guangzhou Evergrande.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore (Foto: Instagram) Demi Moore (Foto: Instagram) Demi Moore (Foto: Getty Images) +0 Demi Moore (Foto: Profimedia) Celebrity Demi Moore je u Dubrovniku! U badiću je snimili na terasi vile, poznato je i tko joj pravi društvo na ljetovanju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene