Baš je posebna

Svi joj se dive zbog jedinstvenog izgleda, a šuška se da u stvarnom životu ljubi kolegu iz serije u kojoj glume?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ezgi Gor osvojila je gledatelje malih ekrana u seriji "Gulperi" kao Artemis Aydin.

Turska serija "Gulperi", koju pratimo u programu Nove TV osvojila je gledatelje malih ekrana i kod nas u Hrvatskoj, a od brojnih glumaca, mnogima je za oko zapela djevojka jedinstvenog izgleda i neobične ljepote Ezgi Gor.

Pogledaj i ovo Timučin Esen - 2 Sve se promijenilo Financirao je studij radeći kao dadilja i klaun, odbija koristiti društvene mreže, a evo kako je zapravo privukao pozornost javnosti

Ezgi je mlada turska glumica, tek joj je 17 godina, ali glumi gotovo već pola svoga života. S devet godina pojavila se prvi put u filmu "El Yazisi", no najveću joj je slavu upravo donio lik Artemis Aydin u "Gulperi".

O njezinoj popularnosti svjedoči i brojka od 174 tisuće pratitelja na Instagramu, gdje često objavljuje nove fotografije, na račun kojih dobiva same komplimente.

Osim sa setova Ezgi tu objavljuje i neke trenutke iz života iza kamere pa se tako pohvalila da se i privatno druži sa zgodnim glumcem Burakom Dakakom te da se odlično slažu. Zato nije trebalo proći puno vremena da krenu glasine o tome da između njih postoji nešto više od prijateljstva, ali to zasad niti jedno od njih nije potvrdilo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ezgi Gör (@ezgi_gor)

  1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) +6 Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Nikad ljepša Angelina zbog velikog intervjua pokazala je djelić raskošnog doma i otkrila nepoznate obiteljske detalje!

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene