otkrila njegov dar

Ne zna se tko je zgodnija polovica ovog para, a sad je manekenka objavila fotku muževog golog torza i našalila se s njim

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Elsa Pataky podijelila je fotografiju muža Chrisa Hemswortha kako stoji raskopčane košulje pokraj bora i našalila se.

Španjolska ljepotica Elsa Pataky (44) našalila se sa svojim sedam godina mlađim mužem, glumcem Chrisom Hemsworthom koji je jedan od najseksi muškaraca na svijetu. 

Pogledaj i ovo Elsa Pataky Pa što se dogodilo? Supruga miljenika žena snimljena u zabrinjavajućem stanju, skrivala je lice iza spremnika s ledom dok ju je on pratio u stopu

"Djed Božićnjak mi je donio akcijsku figuricu Thora za Božić", napisala je manekenka pokraj fotografije Chrisa kako stoji kraj božićnog drvca u raskopčanoj košulji, pokazuje svoj isklesani torzo i napinje mišiće. 

Naime, Hemsworth je tog superheroja iz Marvelovih stripova utjelovio u akcijskom filmu iz 2011. koji je ostvario golemu zaradu od oko 449 milijuna dolara. Ova Elsina šala je oduševila njezine pratitelje na Instagramu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential)

"Držite mi fige. Ja sam tražila Aquamana", "Odlični ste", "Znaš da si najsretnija žena na svijetu, zar ne?", "I ja je želim", "To je privilegija kad si Thorova žena", "Može li i meni donijeti istu?", "Sretnice", "Vi dvoje ste tako lijep i inspirativan par", komentirali su. 

Inače, Elsa i Chris su u braku od 2010. i imaju kćer Indiju (8) te sinove blizance Sashu i Tristana (6), a javnost ih smatra jednim od najatraktivnijih zvjezdanih parova. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene