Velika promjena

Elli Dvornik zbog nove frizure pišu da izgleda kao druga žena, a svi se slažu da joj pristaje bolje nego ijedna dosad!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ella Dvornik se odvažila na veliku promjenu frizure, a za svoj novi look dobila je brojne pohvale.

Influencerica i blogerica Ella Dvornik sklona je čestom mijenjaju frizura, a svaki put kada to napravi svejedno uspije iznenaditi svoje pratitelje na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik Teško je ne primijetiti Novu frizuru Elle Dvornik zasjenio je urnebesan komentar o dijelu tijela koji je korigirala: "Kosa je ok, ali..."

Sada se opet odvažila na veliku promjenu zbog koje je iz Istre, gdje je ove godine preselila sa svojom obitelji, doputovala u Zagreb, a novim izgledom pohvalila se na svojem Instagramu.

"Došla sam u Zagreb samo na jedan dan da se počastim frizurom", napisala je, između ostalog, u opisu fotografija na kojima je otkrila da je postala plavuša, a pohvalila se i da nova boja ima anti-age efekt na njezino lice.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

"Nikad ljepša, ostani plava", "Ovo je tvoja boja", "Odlično, najbolja frizura do sad", "Kao neka holivudska diva", "Druga žena, predivna si", nizali su se komplimenti pratitelja koji su se složili da s novom frizurom izgleda bolje nego ikad, a fotke su u samo par sati skupile i desetke tisuća lajkova.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Instagram) +0 Salma Hayek (Foto: Instagram) Celebrity Salma Hayek u badiću slavi 55. rođendan, zbog fotografije koju je objavila rijetki bi joj dali ovu brojku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene