Čeka je još puno posla!

Ella popustila znatiželjnim fanovima pa im pokazala dio nove kuće, ali sve drugo želi zadržati za sebe, objasnila je i zašto

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ella Dvornik pokazala je svojim pratiteljima na Instagramu dnevni boravak te otkrila planove renoviranja nove kuće u Istri, gdje se nedavno preselila s obitelji iz Zagreba.

Jedna od najuspješnijih domaćih influencerica i blogerica Ella Dvornik uživa sa suprugom Charlesom Pearceom i njihove dvije kćeri u novom istarskom domu u koji su se nedavno preselili.

Pogledaj i ovo Danijela i Ella Dvornik - 3 ''Naučila je lekciju...'' Danijela Dvornik osvrnula se na rastavu svoje kćeri i zeta, nije imala dobar predosjećaj: ''Govorila sam joj da joj to ne treba''

Njezini obožavatelji i pratitelji postali su jako znatiželjni što se tiče prostora i unutrašnjeg izgleda kuće, a Ella im je konačno popustila i otkrila kako izgleda jedan dio kuće koju su kupili, ali koju će uskoro i renovirati.

"Dobivam puno poruka da vam pokažem kuću. Pa evo nekoliko razloga zašto još nisam. Podrum i gornji kat još su nam neraspakirani. Čekamo da djeca odu u vrtić jer uz njih ne uspijevamo ništa. Jedino vam mogu pokazati dnevni. Drugo: Planiramo u kompletnu rekonstrukciju nakon ljeta, pa nema baš smisla da vam pokazujem nešto što neće još dugo biti takvo. Budući da nisam nikad radila ništa tako veliko, otvorit ću poseban profil na kojem ćete moći pratiti radove dok se događaju, da ne zamaram ovdje. Kuća je OK, ali nije baš najpametnije arhitektonski osmišljena za nas. Zato ćemo dosta toga mijenjati, bit će neprepoznatljiva", objasnila je Ella u priči na Instagramu te podijelila fotografiju cijelog dnevnog boravka.

U njemu prevladava bijela i zelena boja s trendi namještajem, a na jednom od zidova ističe se i veliki portret njezina pokojnog oca Dina Dvornika.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene