"Nećeš me ženit?"

Ella Dvornik malo se našalila na svoj račun, evo što je navela kao zanimanje dok se samopopisivala, a obračunala se i s kritičarima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ella Dvornik našalila se na vlastiti račun dok se samopopisivala pa je pod zanimanje navela sponzorušu.

Jedna od naših najpopularnijih influencerica i blogerica Ella Dvornik otkrila je svojim pratiteljima na društvenim mrežama kako je obavila samopopisivanje, a pritom nije propustila priliku da se našali na svoj račun.

Pogledaj i ovo Severina gdje su se to našle? Ella Dvornik objavila fotografiju sa Severinom, svi se pitaju što su to njih dvije radile zajedno!

Naime, pod rubriku zanimanje Ella je napisala "sponzoruša", što je fotografirala pa objavila u priči na Instagramu, a uz to stavila smajliće koji plaču od smijeha i našalila se kako je to zanimanje mami.

Ella je ovih dana svoje pratitelje oduševila stajlingom koji je odabrala za vikend u Rovinju, a za koji je dobila desetke tisuća lajkova i komentara.

Na sebi je imala jarkoružičastu košulju, uske traperice iste boje, a sve je upotpunila velikim bijelim naočalama za sunce, ružičastom torbom te šljokičastim cipelama u istom tonu. No jedan od pratitelja zaključio je kako je premršava, što joj je poručio u komentaru, a na odgovor nije trebao dugo čekati. 

"A j*t... Nećeš me ženit?", napisala mu je Ella.

Ella je nedavno sa suprugom Charlesom Pearceom kupila kuću u Istri, kamo su se preselili s kćerima, a pohvalila se i izgledom svojeg novog doma, zbog kojeg su mnogi bili oduševljeni. Ella i Charles u braku su od 2019. godine i zajedno imaju dvije kćeri, trogodišnju Balie Dee i jednogodišnju Lumi Wren.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca i Roman Bianca i Roman Bianca i Roman Bianca i Roman +7 Bianca i Roman Celebrity Izraz lica Maje Šuput govori sve o neugodnom susretu s osobom iz prošlosti: "Vi se mene ne sjećate? Prije puno godina..."

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene