"Nećeš me ženit?"

Ella Dvornik malo se našalila na svoj račun, evo što je navela kao zanimanje dok se samopopisivala, a obračunala se i s kritičarima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ella Dvornik našalila se na vlastiti račun dok se samopopisivala pa je pod zanimanje navela sponzorušu.

Jedna od naših najpopularnijih influencerica i blogerica Ella Dvornik otkrila je svojim pratiteljima na društvenim mrežama kako je obavila samopopisivanje, a pritom nije propustila priliku da se našali na svoj račun.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik nije znala što sa sobom Ella Dvornik razmišlja o profilu na stranici za odrasle? Novim videom sve je zbunila: ''Neću vam lagati''

Naime, pod rubriku zanimanje Ella je napisala "sponzoruša", što je fotografirala pa objavila u priči na Instagramu, a uz to stavila smajliće koji plaču od smijeha i našalila se kako je to zanimanje mami.

Ella je ovih dana svoje pratitelje oduševila stajlingom koji je odabrala za vikend u Rovinju, a za koji je dobila desetke tisuća lajkova i komentara.

Na sebi je imala jarkoružičastu košulju, uske traperice iste boje, a sve je upotpunila velikim bijelim naočalama za sunce, ružičastom torbom te šljokičastim cipelama u istom tonu. No jedan od pratitelja zaključio je kako je premršava, što joj je poručio u komentaru, a na odgovor nije trebao dugo čekati. 

"A j*t... Nećeš me ženit?", napisala mu je Ella.

Ella je nedavno sa suprugom Charlesom Pearceom kupila kuću u Istri, kamo su se preselili s kćerima, a pohvalila se i izgledom svojeg novog doma, zbog kojeg su mnogi bili oduševljeni. Ella i Charles u braku su od 2019. godine i zajedno imaju dvije kćeri, trogodišnju Balie Dee i jednogodišnju Lumi Wren.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca i Roman Bianca i Roman Bianca i Roman Bianca i Roman +7 Bianca i Roman Celebrity Izraz lica Maje Šuput govori sve o neugodnom susretu s osobom iz prošlosti: "Vi se mene ne sjećate? Prije puno godina..."

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene