Prisjetila se i djeda!

Ella Dvornik pokazala unutrašnjost svojeg novog doma, pažnju krade detalj koji je posvetila pokojnom ocu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ella Dvornik na Instagramu je objavila fotografiju prostranog dnevnog boravka u svojoj novoj kući u Istri.

Influencerica i blogerica Ella Dvornik s obitelji se iz Zagreba preselila u Istru.

Pogledaj i ovo Novi mural Dina Dvornika - 1 sviđa li vam se? Na novi mural posvećen legendarnom Dinu Dvorniku reagirala je i njegova kći Ella, a evo gdje je osvanuo!

Ona i suprug Charles Pearce tamo su kupili kuću te su prije tjedan dana dovršili selidbu, a Ella je sada na Instagramu pokazala dio interijera svojeg novog doma.

Na Instagramu se pohvalila svojim prostranim dnevnim boravkom, a mnogima je za oko zapeo detalj koji je posvetila svojem pokojnom ocu.

"Dobro došla doma. Zadnjih pet dana, kako smo oči otvorili dok nismo klonuli, raspakiravali smo, dizali, micali, premještali, čistili, sklapali pješčanike, ljuljačke, šatore, samo da nam dođu hahari u svoj novi zauvijek dom. I sve je vrijedilo, svaka ogrebotina, modrica, upala mišića, kad je Balie ušla i vrištala od sreće ugledavši svoju sobu i vrt u kojem se sad može nesmetano igrati", napisala je uz fotku na kojoj njezina trogodišnja kći pozira ispod velike crno-bijele slike Dina Dvornika koju možete pogledati u našoj galeriji.

"Da mi je netko prije pet godina rekao da ću s dvoje djece živjeti pa gotovo 'na selu' s nešto više od tisuću susjeda, kladila bih se da se to meni nikada neće dogoditi. Prvo da ću uopće imati dijete, a kamoli dvoje, a tek onda da ću i napokon iz najma prijeći u vlasništvo, i to ne u nekom velikom gradu, već malom tihom mjestu. Eto, dogodilo se i to. I već mi se nekoliko dana u glavi vrti glas moga dide Borisa", dodala je i zatim citirala stihove iz pjesme "Naše malo misto" koju je otpjevao njezin pokojni djed.

Prije nego što se pohvalila sređenim dnevnim boravkom, na Instagramu je objavila smiješni video u kojem je pokazala i kako je izgledao dok još nije raspakirala sve kutije.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Ella je objavila i fotku na kojoj njezin suprug pozira u njihovu velikom dvorištu s njezinom mamom Danijelom na kojoj je pokazala i kako su ga uredili, ali točnu lokaciju svojeg novog doma nije otkrivala.

Podsjetimo, Ella i Charles u braku su od 2019. godine, a zajedno imaju dvije kćerkice, trogodišnju Balie Dee i Lumi Wren koja je u veljači napunila godinu dana.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Alexis Ohanian i Serena Williams (Foto: AFP) Alexis Ohanian i Serena Williams (Foto: AFP) Alexis Ohanian (Foto: AFP) Serena Williams i Alexis Ohanian (Foto: AFP) +11 Serena Williams i Alexis Ohanian (Foto: AFP) Celebrity Bujnom pojavom iznenadila na plaži, ali svi se pitaju što se dogodilo njezinu suprugu, koji je nekad mamio uzdahe žena

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Minea Celebrity Minea objavila fotku zbog koje su mnogi ostali bez riječi: 43 su joj godine, a izgleda kao djevojčica!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene