pohvalila se!

Ella Dvornik ured je pretvorila u preslatku sobu za kćer, pogledajte kako ju je uredila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ella Dvornik na Instagramu je pokazala kako je uredila sobu za svoju jednogodišnju kćer Lumi Wren.

Naša blogerica i influencerica Ella Dvornik (30) često na Instagramu, gdje ima više od 510 tisuća pratitelja, dijeli trenutke iz svog privatnog života.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik Teško je ne primijetiti Novu frizuru Elle Dvornik zasjenio je urnebesan komentar o dijelu tijela koji je korigirala: "Kosa je ok, ali..."

Tako je sada na društvenoj mreži obilježila prvi rođendan svoje mlađe kćeri Lumi Wren.

"I tako, prođe još jedna godina. Prođe moja Lumi kroz dane slatke bebe i sve je bliže svom prvom tantrumu. Danas ova divna, mirna, proračunata, znatiželjna duša slavi veliki prvi rođendan", napisala je Ella pored niza fotografija koje je objavila na svojem Instagramu, a zatim je u Storyjima otkrila i da malena Lumi već ima svoju sobu.

"Žrtvovali smo ured za Luminu sobu", napisala je preko fotografije na kojoj jednogodišnjakinja sjedi na čupavom ružičastom tepihu okružena igračkama i pored velikog dječjeg šatora.

Ella je zidove sobe ukrasila simpatičnim slikama dinosaura te je objesila čak dva natpisa s neobičnim imenom svoje kćerkice.

Podsjetimo, Lumi Wren je drugo dijete Elle i Charlesa Pearcea (43), za kojeg se blogerica udala na Valentinovo 2019. godine nakon dugogodišnje veze. Već tada su bili roditelji danas trogodišnje Balie Dee, koju ipak nisu poveli na svoje vjenčanje u Las Vegasu.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) +0 Jelena Rozga (Foto: Instagram) Celebrity Rozga se prošetala u suknji s opasno visokim prorezom, neki su u nevjerici pa ju pitaju kad je fotka snimljena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene