uvijek posebna

Ella Dvornik iznenadila promjenom izgleda, rijetki su očekivali da će ovo napraviti: "Uvijek dobijem neke fiks ideje..."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ella Dvornik je na Instagramu pokazala novu promjenu izgleda, a pratitelji su joj spremno odmah komentirali što im se čini.

Ella Dvornik se na Instagramu pohvalila novom frizurom, a na iznenađenje njezinih pratitelja napravila je nešto što dosad nismo vidjeli.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik ne skriva bijes Ella Dvornik potresnim se riječima oprostila od malenog anđela koji je regiju podigao na noge: ''Napravili ste si krevet, sad spavajte u njemu...''

"Uvijek između stavljanja ekstenzija dobijem neke fiks ideje. Rekla sam curama da me iznenade i fakat su me iznenadile. Što mislite jel mogu isfurati ovu frizuru ili ne", napisala je Ella u opisu fotografije na kojoj pozira s ružičastom kovrčavom kosom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

"Ti možeš isfurati sve", "Slatko je, ali to nisi ti. Izgledaš starije", "Super ti stoji", "Predobro", "Kao lutkica si s ovom frizurom", "Fantazija", "Ako ti to ne možeš isfurati, onda nitko ne može", samo su neki od komentara koje je dobila.

Ella Dvornik inače često iznenadi novom frizurom te redovito mijenja i boju kose, a njezini pratitelji uvijek jedva dočekaju njezin novi posjet frizerskom salonu te spremno komentiraju sve što napravi.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić i Davor Garić Marko Grubnić i Davor Garić Marko Grubnić i Davor Garić +0 Marko Grubnić inMagazin Prsten dijamantnog sjaja na ruci Marka Grubnića: Zaljubljeni stilist otkriva detalje i razlog svoje velike sreće!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene