wow!

Svi se pitaju kako je moguće da ima 56 godina, fotografijom u toplesu može posramiti i upola mlađe kolegice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Elizabeth Hurley često na Instagramu mami poglede u golišavim izdanjima, a nakon fotke u toplesu svi se pitaju kako je moguće da ima 56 godina.

Britanska glumica Elizabeth Hurley stari poput vina, a svakom novom fotografijom baci svoje obožavatelje u trans. Ništa drugačije nije bilo ni ovoga puta kada je par dana nakon 56. rođendana na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u prozirnom ogrtaču u toplesu.

Pogledaj i ovo Elizabeth Hurley "I dalje najbolji dekolte" Zbog mladolikog izgleda koji je krasi malo tko vjeruje u njezine stvarne godine, pogotovo kada se ovako izvija u badiću!

"Na godišnjem sam odmoru u vlastitom domu", napisala je Hurley u opisu fotografije zahvaljujući kojoj je dobila stotine komplimenata na račun izgleda. Mnogi se pitaju kako je moguće da s 56 godina izgleda poput kolegica koje su upola mlađe od nje.

Elizabeth nikada nije bio problem pozirati u golišavim izdanjima, a nerijetko izazove divljenje na račun svog izgleda.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1)

Slavna glumica inače nije imala sreće u ljubavi. S Hughom Grantom bila je dugo godina, a iako ju je prevario danas su najbolji prijatelji. Grant je čak i kum njezinu sinu Damianu (19) kojeg je dobila u vezi s producentom Steveom Bingom. Milijarder Bing je preminuo prošloga ljeta.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak +0 Indira Levak Celebrity I Indira je pokleknula! Objavila prvu fotku u badiću ove godine, jedan komentar sve govori: “Gasi internet!”

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) +0 Fani Stipković (Foto: Instagram) Celebrity Naša najseksi novinarka objavila fotografiju od koje zastaje dah, sada je posve jasno kako održava zanosnu figuru

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene