Fotkao ju sin

Pozirala polugola na snijegu u 56. godini, a zadivila je sve osim slavnog voditelja koji je šokirao komentarom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Elizabeth Hurley na Instagramu je objavila fotografije na kojima polugola pozira na snijegu, a voditelj Piers Morgan komentirao ju je u emisiji "Good Morning Britain".

Glumica Elizabeth Hurley (55) još je jednom pokazala da su godine za nju samo broj.

Pogledaj i ovo Elizabeth Hurley "I dalje najbolji dekolte" Zbog mladolikog izgleda koji je krasi malo tko vjeruje u njezine stvarne godine, pogotovo kada se ovako izvija u badiću!

Na svojem Instagramu objavila je fotografiju na kojoj pozira na snijegu odjevena samo u gaćice i jaknu kojom je jedva prekrila grudi.

"Kako sam mogla odoljeti", napisala je glumica u opisu golišavih fotki koje je snimio njezin 18-godišnji sin Damien.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1)

Svojim tijelom u 56. godini života Liz je oduševila stotine tisuća obožavatelja koji su je obasuli lajkovima i komplimentima, i čini se da je jedini kojeg nije impresionirala kontroverzni britanski voditelj Piers Morgan.

U emisiji "Good Morning Britain" šokirao je komentarom na Elizabethine fotke, a posebno ga je zgrozio jedan detalj.

"Da, izgleda fantastično, no što to radiš, Liz? Padne malo snijega i ti se odmah skidaš... I tko je snimio te fotografije? Tvoj sin, rekla si? Zar to nije jezivo?", kazao je u emisiji uživo, a iako je njegova suvoditeljica Susanna Reid brzo priskočila u obranu glumice, Piers je nastavio s komentarima.

"Kad gledam u ovo, pomislim na dvije stvari - prva je da izgleda sjajno. Što je i istina. No s druge strane je čudno da se netko u njezinim godinama skida gol na snijegu i traži sina da je fotka", zaključio je voditelj i naljutio mnoge gledatelje kojima je posebno zasmetao komentar o tome da se žene u pedesetima ne bi smjele fotkati gole, prenosi magazin Hello.

Inače, Hurley ja Damiena dobila s milijarderom Steveom Bingom, koji je preminuo prošlog ljeta.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak +0 Indira Levak - 7 Celebrity Indira Levak pokazala dio svog pomno uređenog doma, do izražaja je najviše došao jedan poseban detalj

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene