Odlično se zabavili

Ekipa "Plesa sa zvijezdama" blistala na crvenom tepihu: Svi su gledali Miju, Sonju, Josipu i Gabrielu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na partyju su se našla Ivan Šarić, Slavko Sobin, Josipa Pavićić, Mia Kovačić, Gabriela Pilić i Sonja Kovač.

Plesni spektakl Nove TV uskoro se bliži kraju.

Pogledaj i ovo Ivan Šarić (Foto: Instagram) Smijeh do suza! Ivan Šarić opalio još jednu urnebesnu fotografiju koja je postala hit, ovaj put s godišnjeg odmora

Radi se o showu "Ples sa zvijezdama" čija nas polufinalna emisija očekuje ove nedjelje, 26. svibnja, s početkom u 20.15 sati samo na Novoj TV.

Iako preostali parovi marljivo vježbaju za predzadnju emisiju, neki su pronašli vremena i za zabavu. Tako su se Gabriela Pilić, Slavko Sobin i Ivan Šarić sinoć našli na velikom Storyjevom partyju u Muzeju suvremene umjetnosti, a osim dobrog plasmana, komičar Ivan Šarić slavio je i rođendan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin) on

Glumac Slavko Sobin posebno mu se razveselio, pa su se dečki izgrlili i izljubili na crvenom tepihu te pripremili pravi mali show. Slavko je na proslavu Storyjevog 17. rođendana stigao u pratnji atraktivne plesne partnerice Gabriele Pilić koja je blistala u haljini Matije Vuice, dok je Ivan stigao u pratnji zaručnice Korane Gvozdić.

Na partyju je bila i voditeljica "Plesa sa zvijezdama", Mia Kovačić, koja je blistala u dramatičnoj, crnoj kreaciji poznatog modnog dvojca eNVy room čije je zaštitno lice.

No na crvenom tepihu primijetili smo još dva poznata lica koja su ispala iz plesnog showa, a sinoć su sjala punim sjajem. Radi se o blogerici Sonji Kovač te spisateljici Josipi Pavičić koje su se također potrudile privući što više pažnje svojim glamuroznim izdanjima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac) on

Plavokosa Sonja tako se odlučila za predimenzioniranu crvenu haljinu u kojoj nikako nije mogla proći neopaženo, dok se Josipa odlučila za bajkovitu bijelu kreaciju koju je dodatno podignula nešto jačim make up-om.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josipa Pavicic (@josipapavicicberardini) on

Veselo društvo odlično se zabavljalo čitavu večer, a već danas neke su čekale probe. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Ples sa zvijedama: Nives Celzijus i Mateo Cvenić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +4 Nives Celzijus i Mateo Cvenić (Foto: Nova TV) Celebrity Sve su oči bile uprte u Nives Celzijus: Svestrana brineta blistala je u proljetnoj haljini

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene