Zna što ga čeka

Ecija Ivušić uhvatila vjenčani buket, a evo kako je na to regirao njezin dečko Goran koji je sve i zabilježio

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ecija Ivušić uhvatila je buket na vjenčanju Snježane Mehun i Franza Schillingera, a taj je trenutak objavljen i na društvenim mrežama.

Voditeljica i novinarka Ecija Ivušić bila je sretnica koja je na vjenčanju Snježane Mehun i Franza Schillingera uhvatila buket, a prvi se na taj račun dobro našalio njezin dečko Goran Belošević.

Pogledaj i ovo Ecija Ivušić i Goran Belošević - 4 Šest mjeseci veze Hoćemo li ubrzo čuti crkvena zvona između Ecije Ivušić i glazbenika Gorana Beloševića: ''Reći ću ti samo - sve je moguće!''

Ecija se buketom pohvalila na svom profilu na Instagramu gdje je podijelila video koji je objavio i Goran pa sve dobro nasmijao.

"Mala uhvatila buket, crno mi se piše", poručio je Goran uz video.

Ecija je inače među prvima objavila fotografije i snimke s vjenčanja Snježane koja se udala za Franza na Kornatima i to u krugu najbližih prijatelja i obitelji.

Svečana ceremonija održana je ispred male kapelice pored mora, a vjenčanje su odlučili organizirati u zadarskom arhipelagu koji su obišli jahtom, a na Instagramu su njihovi poznati uzvanici objavili bajkovite storije sa slavlja koje je počelo dan prije samog vjenčanja. Među gostima su se uz Eciju Ivušić i Gorana, našli i Nives Celzijus, Ana Rucner, Antea Kodžoman i brojni drugi.

Par se zaručio na egzotičnim Maldivima u veljači ove godine, a onda još nije ni slutila da će joj se na tom putovanju promijeniti život. Naša poduzetnica ne skriva koliko je zaljubljena u svog partnera, a na društvenim mrežama često si izjavljuju ljubav i objavljuju zajedničke fotografije.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Snježana Mehun Celebrity Udala se Snježana Mehun, osvanule su prve fotke i snimke, a mlada je blistala u vjenčanici s prorezom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene