zanimljiva prepiska

Zbog ove fotke Eciji se javno obratio njezin dečko i jasno joj poručio što misli o seksi prizoru: "Tko ti je dao...?"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ecija Ivušić i Goran Belošević ispočetka su tajili svoju vezu, no više ne skrivaju koliko su zaljubljeni jedno u drugo.

Voditeljica Ecija Ivušić često golica maštu svojih pratitelja na Instagramu svojim izazovnim izdanjima, a čini se da to uopće ne smeta njezinu dečku Goranu Beloševiću.

Pogledaj i ovo Ecija Ivušić ''beskrajno sam zahvalna...'' Trudna Ecija Belošević pozirala u toplesu, poveći goli trbuh došao je do izražaja, a ove prizore objavila je iz posebnog razloga!

Bubnjar benda Pravila igre to je potvrdio i komentarom ispod njezine zadnje fotke na kojoj je Ecija pozirala u minijaturnom crvenom bikiniju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ecija 🤍 (@ecija_ivusic)

"Kasnim samo 3 sata haha. Tko ti je dao da budeš tak brutalno savršena?", napisao joj je Goran. "Nisam. Nije mi Gogo dao", uzvratila mu je Ecija, na što joj je on odgovorio: "Ma jesi".

Ecija je za svoj izgled na fotki dobila još hrpu komplimenata od drugih pratitelja, a skupila je i tisuće lajkova.

Inače, voditeljica i glazbenik ispočetka su tajili svoju vezu, a otkrili su da su par tek kada se o tome počelo naveliko šuškati u medijima zbog jedne snimke na kojoj se grle.

Od tada više ne kriju koliko su zaljubljeni jedno u drugo i oboje su prepunili svoje Instagrame zajedničkim fotkama, a skupa su bili i na vjenčanju Snježane Mehun, gdje je Ecija uhvatila buket.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) +1 Lottie Moss (Foto: Profimedia) Celebrity Bilo je jasno da ne nosi grudnjak čim je rastvorila sako, prozirna košulja odmah je postala hit materijal za paparazze

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene