Opa!

Naša lijepa voditeljica podijelila strastveni trenutak sa svojim dragim, neki nisu mogli odoljeti a da se ne zapitaju jednu stvar

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ecija Ivušić i Goran Belošević ne kriju koliko se vole i koliko su zaljubljeni, a dobivaju i brojne komplimente i komentare da su predivan par.

Domaća voditeljica i novinarka Ecija Ivušić ne krije koliko je sretna i zaljubljena otkako je u vezi s bubnjarem grupe Pravila igre Goranom Beloševićem, a svoje najsretnije trenutke dijeli s tisućama obožavatelja na profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Ecija Ivušić ''beskrajno sam zahvalna...'' Trudna Ecija Belošević pozirala u toplesu, poveći goli trbuh došao je do izražaja, a ove prizore objavila je iz posebnog razloga!

Između ostalog Ecija je objavila strastvenu fotografiju na kojoj ju Goran ljubi dok mu sjedi u krilu, pa priznala da je on njezin cijeli svijet, a u komentarima su se neki odmah pitali hoće li se uskoro čuti i svadbena zvona.

"Ča će mi flamingo pored živog Gorana. A i ča će mi Copacabana, kad ja iman svoju kalu kad ja iman svojeg malog tamo je moj cili sviiiit", napisala je u opisu fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija 🤍 (@ecija_ivusic)

"Opaaaa", "Baš ste slatki par, kad se udaješ", "Ljubav", "Sretno u ljubavi", "Uhh, baš lijepo", "Predivni ste", "Vodite ljubav, a ne rat", "Ajmeee pa vas dvoje se toliko volite", poručili su joj pratitelji u komentarima.

Ecija i Goran su vijest o vezi obznanili nakon što se nedavno počelo šuškati o novom paru i nakon što je Ecija na svojem Instagramu objavila video u kojem se grle, a glasine je potvrdila sredinom lipnja za Story. Par se nakon toga zajedno pojavio i na jednom eventu, a Goran je Eciji posvetio i novu pjesmu svog benda.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene