Odmah se vidi zašto!

Ecija Ivušić objavila nove fotke s dečkom od kojeg se ne odvaja, ali svima je za oko zapela ona na kojoj pozira sama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ecija Ivušić objavila nove fotografije s dečkom Goranom Beloševićem s kojim je provela predivno ljeto i ne krije da ju je nostalgija za istim već počela hvatati.

Ecija Ivušić uživala je u prvom zajedničkom ljetu sa svojim dečkom Goranom Beloševićem, a na društvenim mrežama ne krije koliko će joj nedostajati to omiljeno godišnje doba koje je itekako iskoristila.

Pogledaj i ovo Ecija Ivušić ''beskrajno sam zahvalna...'' Trudna Ecija Belošević pozirala u toplesu, poveći goli trbuh došao je do izražaja, a ove prizore objavila je iz posebnog razloga!

Ecija se najboljih ljetnih trenutaka prisjetila i podijelila ih s pratiteljima na društvenim mrežama.

"Ne mogu obećati, ali mislim da je ovo moj posljednji pozdrav ljetu za ovu godinu. Nazdravimo ljubavi, moru, dobroj hrani i najboljim prijateljima", napisala je Ecija uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija 🤍 (@ecija_ivusic)

"Najljepši par na svijetu, sretno", "Prezgodna", "Pohvale za tanak struk i najljepši, veliki, slatki osmijeh", "Ljepotica naša", "Lijek za oči", "Kako je ovo romantično", "Fantastična", napisali su joj obožavatelji u komentarima.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Linda Evangelista (Foto: AFP) +0 Linda Evangelista (Foto: AFP) Nekad i sad Ljepotica koja je nekoć bacala sve u trans napokon progovorila o razlogu deformacije: "Ostala sam zauvijek unakažena"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene