To se ne viđa često

Jedna od najseksi Hrvatica skinula gornji dio badića pa se pokrila samo lišćem, a Nives zaključila da joj je takva najljepša

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ecija Ivušić objavila fotografiju na kojoj pozira bez gornjeg dijela badića pa raspametila tisuće svojih obožavatelja na društvenim mrežama.

Ecija Ivušić nedavno se odmarala na Tajlandu odakle se sretno vratila svom zaručniku Goranu Beloševiću, no svoje je obožavatelje odlučila počastiti s još malo vrućih prizora koje je tamo snimila.

Pogledaj i ovo Ecija Ivušić ''beskrajno sam zahvalna...'' Trudna Ecija Belošević pozirala u toplesu, poveći goli trbuh došao je do izražaja, a ove prizore objavila je iz posebnog razloga!

35-godišnja voditeljica tako je objavila fotografiju na kojoj leži na drvetu u šumi bez gornjeg dijela badića, dok je grudi prekrila tek lišćem koje joj se našlo pri ruci.

"Svijet je džungla. Ili se boriš ili bježiš zauvijek", napisala je Ecija uz objavu, a njezina prijateljica Nives Celzijus je zaključila da je najljepša ikad.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija 🤍 (@ecija_ivusic)

"Topčina! Ta mi je najjača fotka", "J. Lo na aparatima", "Apsolutno fascinantno", "Imaš pravo dušo ovo o džungli, ali ti si moja prva i jedina, a savršena", "Što je borba teža, pobjeda je slađa", "Gorane, čuvaj ovaj dijamant", "Predivna si", zaključili su njezini obožavatelji.

Ecija se u studenom prošle godine zaručila u Italiji s bubnjarem benda Pravila igre nakon samo šest mjeseci veze, a za IN Magazin su otkrili kako se planiraju vjenčati već ove jeseni.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput +0 Maja Šuput Celebrity Šuput se u opasno kratkoj opravici s Nenadom otputila u izlazak, evo zašto su im poručili da su najzgodniji par: "Konačno je shvatila!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene