čestitamo!

Duje Ćaleta-Car i supruga Adriana dobili su sina, prinova je u Šibeniku dočekana s velikim slavljem!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Supruga Duje Ćaleta-Cara, Adriana, rodila je sina, a u njegovim rodnim Bilicama odmah se počelo slaviti. Paru je to prvo dijete.

Nogometaš Duje Ćaleta-Car i njegova supruga Adriana postali su roditelji, javlja Šibenski Portal.

Pogledaj i ovo Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 8 atraktivna mladenka Adriana Ćaleta-Car u vjenčanici kakva se ne viđa često pokazala više od očekivanog, a tu je i spektakularan veo!

Izvori bliski nogometaševoj obitelji potvrdili su da je prinova u njegovim rodnim Bilicama dočekana s velikim veseljem te da se odmah počelo slaviti.

Duji i Adriani ovo je prvo dijete, a ime bebe još nije poznato. Vijest o trudnoći objavili su u travnju, a krajem svibnja su svoju dugogodišnju vezu okrunili i brakom. Vjenčali su se u njezinu rodnom Dubrovniku, a privatnoj ceremoniji prisustvovali su samo najuža obitelj i prijatelji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Adriana Ćaleta-Car (@adrianadurdevic)

Adriana je cijelu trudnoću bilježila na svojem Instagramu gdje je prati više od 71 tisuće ljudi.

Lijepa Dubrovkinja je zbog nogometaša preselila iz rodnog grada u Marseille, gdje on igra za istoimeni nogometni klub, a već neko vrijeme nose titulu najljepšeg domaćeg para.

 

  1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Instagram) Demi Moore (Foto: Getty Images) Demi Moore (Foto: Instagram) +2 Demi Moore (Foto: Profimedia) Celebrity Slavna holivudska ljepotica u tajnosti je stigla u Hrvatsku? Nitko nije ni znao da je tu dok se nije javila na Instagramu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene