novopečeni roditelji

Prva fotografija Duje Ćaleta-Cara i supruge Adriane sa sinom, javili se iz bolnice: "Hvala svima od nas troje"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Duje Ćaleta-Car i njegova supruga Adriana dobili su sina pa su na Instagramu podijelili prvu zajedničku fotografiju s njim iz rodilišta u Francuskoj.

Naš nogometni reprezentativac Duje Ćaleta-Car i njegova supruga Adriana postali su roditelji, a sada je ona objavila njihovu prvu zajedničku fotografiju sa sinom.

Pogledaj i ovo Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 1 predivni prizori Pogledajte prve fotke s crkvenog vjenčanja Adriane i Duje Ćaleta-Cara, mladenku je nemoguće zasjeniti, a pridružio im se i sinčić!

Adriana je prvo na svojem Instagramu podijelila niz fotki na kojima pozira s potrepštinama za nove mame uz koje je napisala: "Počinje ovako".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Adriana Ćaleta-Car (@adrianadurdevic)

Zatim je u Storyjima objavila fotku iz rodilišta u Francuskoj na kojoj pozira s Dujom i novorođenčetom čije ime još nisu otkrili javnosti.

"Ovako završava. Moja obitelj. Hvala svima na lijepim željama od nas troje", poručila je preko fotke koju možete pogledati u našoj galeriji.

Podsjetimo, par trenutno živi u Francuskoj, gdje Duje igra za tamošnji klub Olympique de Marseille. U veljači su se zaručili, a dva mjeseca kasnije objavili su trudnoću. Duji i Adriani ovo je prvo dijete, a krajem svibnja su svoju dugogodišnju vezu okrunili i brakom. Vjenčali su se u njezinu rodnom Dubrovniku, a privatnoj ceremoniji prisustvovali su samo najuža obitelj i prijatelji.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Instagram) Demi Moore (Foto: Getty Images) Demi Moore (Foto: Instagram) +2 Demi Moore (Foto: Profimedia) Celebrity Slavna holivudska ljepotica u tajnosti je stigla u Hrvatsku? Nitko nije ni znao da je tu dok se nije javila na Instagramu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene