Istaknule svoje atribute

Zanimljivi dekoltei koji su obilježili ludu 2020. godinu: Neki su bili vrijedni divljenja, a neki su ipak izazvali zgražanje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Heidi Klum je zasigurno napravila prizor za pamćenje ove godine sa svojim neobičnim izborom odjeće, a Salma Hayek je kao i uvijek zablistala.

Slavne dame vole isticati svoje atribute, a jedan od njih je svakako dekolte, no ponekad pretjeraju i izazovu zgražanje pa je tako bilo i tijekom cijele 2020. godine dok su se pojavljivale u seksi izdanjima. 

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 4 "rasturila skroz" Evo kakve su reakcije gledatelja na pobjedničku transformaciju Antonije Šole u J.Lo, dobila je i prigodni nadimak!

Jedan od najupečatljivijih dekoltea ove godine je bio svakako onaj manekenke Heidi Klum (47). Naime, Heidi je voditeljica televizijskog showa "Making The Cut" i prije nekoliko mjeseci se pojavila emisiji u jako kratkoj haljini koja je otkrila previše. Usto je bila veoma uska na području prsa, pa su joj grudi bile stisnute i prilično izložene, a i izvirile su joj i naramenice grudnjaka.

Manekenka, koja je surađivala s najpoznatijim svjetskim dizajnerima poput Alexandera McQueena, izazvala je zgražanje publike koja joj se narugala na Twitteru. "Uvjeren sam da je naopačke obukla haljinu", "Nema šanse da bi neki dizajner izradio ovakvu haljinu", "Ovo je presmiješno", "Kao da želi više pozornosti na njezinim grudima nego na showu", komentirali su.

Claudia Romani (38) često gura svoju bujnu stražnjicu i grudi u prvi plan zbog čega ima 1.2 milijuna pratitelja na Instagramu. Talijanka je zbog manekenske karijere iz rodne zemlje preselila u Los Angeles. Claudia je kao tinejdžerka otišla živjeti u Dansku, a kasnije je upisala studij u Engleskoj.

Pojavila se na naslovnicama magazina GQ, Playboy, Cosmopolitan i Maxim dok ju je 2006. dansko izdanje časopisa FHM uvrstilo među sto najseksi žena na svijetu. Romani je surađivala i s poznatim brendovima iz automobilske industrije poput Toyote, Ferrarija i Forda. Meksičko izdanje magazina GQ ju je uvrstilo u najljepše žene i čak ju stavilo ispred glumica Sofije Vergare i Meghan Fox.

23-godišnja Kylie Jenner rijetko pozira u čednim izdanjima, a članica najpoznatije reality obitelji ima više od 200 milijuna pratitelja na Instagramu. Javnost često ističe da je malo toga prirodno na njoj pa tako smatraju da su zahvati zaslužni i za bujnost njezinih grudi. 

Ireland Baldwin (25) slavu je izgradila na činjenici da je kći bivših supružnika Aleca Baldwina i Kim Basinger. Iako zbog toga ima dobru podlogu za glumačku karijeru, ona se posvetila onoj manekenskoj i pozornost privlači golišavim odjevnim kombinacijama na Instagramu i pri svojim pojavljivanjima u javnosti. Unatoč tolikom skidanju ima tek 640.000 pratitelja na društvenoj mreži što je malo za sve ono što izvodi. Zbog takvog ponašanja se svađala i sa svojim ocem Alecom. 

Engleskinja Aisleyne Horgan Wallace (41) izgradila je slavu na sudjelovanju u reality showovima, a nakon toga nastavila privlačiti pažnju svojim načinom odijevanja. Otvorila su joj se vrata manekenske karijere te piše i kolumne. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Bujna ljepotica Salma Hayek u 55. blista u svakom izdanju, a od svih njenih oblina u prvom planu je uvijek dekolte. Izaziva divljenje brojnih obožavatelja jer se čini kao da ne stari i neki su ju optuživali da ide na botoks. "Nemam botoks, ali hvala na savjetu jer sam baš razmišljala da mi je došlo vrijeme i za to", odgovorila je na kritike na Instagramu. 

Anne Hathaway (38) prošle godine je rodila drugog sina Jacka, a mnogi su se složili da još više proljepšala u tom razdoblju te da joj odlično stoje obline koje je dobila. Glumica je to i pokazala u elegantnoj zlatnoj haljini u kojoj je istaknula dekolte. 

Chloe Ferry (25) stekla je milijunsko bogatstvo u britanskim reality showovima, a njega je odlučila potrošiti na brojne plastične operacije. Ne skriva da je ljubiteljica zahvata, a nedavno se pohvalila da je sređivala grudi u Turskoj. 

Ni Tina Louise (38) nije ljubiteljica čednih izdanja. Svoju manekensku karijeru je dodatno unovčila pojavljivanjanjima s Brianom Austinom Greenom (47) nakon što je on objavio da se razvodi od Megan Fox. No onda se dogodio preokret i Tina je viđena prošlog mjeseca na plaži u Malibuu kako se ljubi i mazi s reperom Seanom Combsom Diddyjem (50). 

Bella Hadid (24) jedna je od najtraženijih manekenki u svijetu, a pažnju obožavatelja redovito plijeni golišavim fotografijama na svom Instagramu. Prošlog mjeseca je na jednom snimanju na kojem nije, kako se činilo, imala ništa ispod balonera privlačila pažnju nikad bujnijim dekolteom. 

Jennifer Lopez u 52. godini života izgleda dvostruko mlađe, a blista u baš svakom izdanju. Bilo da je riječ o sportskoj odjeći ili svečanoj haljini, uvijek se istaknu neke od njenih oblina. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene