Nešto drugačije!

Zbog njezinih haltera sve druge ljepotice pale su u drugi plan, a haljina je sprijeda posebno zanimljiva

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dua Lipa na dodjeli nagrada Brit Awards pojavila se u zlatnoj mini haljini i čarapama s halterima, a bila je i najveća pobjednica večeri.

S dvije osvojene nagrade, pjevačica Dua Lipa bila je glavna zvijezda na ovogodišnjoj dodjeli Brit Awardsa koja je održana u utorak u londonskoj O2 Areni.

Pogledaj i ovo showbuzz prvi veći događaj pred publikom Dodijeljene nagrade Brit Awards: Dua Lipa odnijela dva kipića, a Taylor Swift upisala se u povijest

Osvojila je nagradu za najbolju britansku izvođačicu te za album "Future Nostalgia", no već pri samom dolasku na dodjelu sve je ostale bacila u drugi plan.

Na prvom većem glazbenom događaju, pred publikom koja nije morala nositi masku i paziti na fizički razmak u više od godinu dana, Dua Lipa se pojavila u zlatnoj mini haljini s dubokim dekolteom i šlepom dizajnerice Vivienne Westwood uz koju je obukla i seksi čarape s halterima.

Zavodljivo izdanje upotpunila je bisernom ogrlicom koja je dodatno skrenula pažnju na njezino bujno poprsje, a privlačila je pažnju i svojom golemom punđom.

Prije osvajanja nagrada izvela je medley svojih hitova te je i za tu prigodu obukla oskudnu haljinicu s motivom britanske zastave, a s pozornice je pozvala i na povećanje plaća djelatnicima Nacionalne zdravstvene službe.

Na dodjeli je blistala i Taylor Swift, koja je u srebrnom kompletu otkrila trbuh i dekolte, a upisala se i u povijest kao prva žena koja je osvojila Global Icon Award.

Slavile su i članice sastava Little Mix, koje su proglašene najboljom britanskom grupom, dok je nagrada za najboljeg britanskog izvođača pripala reperu J Husu. Najboljom novom britanskom izvođačicom proglašena je Arlo Parks, a najboljim britanskim singlom "Watermelon Sugar" Harryja Stylesa. Billie Eilish i The Weeknd odnijeli su nagrade za najbolje međunarodne izvođače, a Haim za najbolju međunarodnu grupu.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić Albina Grčić - 2 Albina Grčić - 1 +0 Albina Grčić Celebrity Albina za Dnevnik Nove TV komentirala kostim u kojem će nastupiti na Eurosongu: "Prekrivena sam od glave do pete!"

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Natasha Richardson i Dennis Quiad (Foto: Profimedia) Natasha Richardson i Dennis Quiad (Foto: Profimedia) Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) +0 Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) Zanimljivosti S njezinom tragičnom smrti još se ne mogu pomiriti obitelj i kolege, bila je voljena glumica, supruga i majka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene