čestitamo!

Pjesma "Guilty Pleasure" pobjednica je Dore 2022.! U Torino na Eurosong ide Mia Dimšić!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pobjednica ovogodišnje Dore je Mia Dimšić s pjesmom "Guilty Pleasure" i predstavljat će Hrvatsku u Torinu u svibnju.

Izbor hrvatske pjesme za Pjesmu Eurovizije Dora 2022. održao se u subotu navečer u dvorani Marino Cvetković u Opatiji, a pobjednica je Mia Dimšić koja je dobila najviše glasova publike i žirija! Mia putuje u Torino u svibnju ove godine i predstavljat će nas na Eurosonogu u susjednoj nam Italiji.

Pogledaj i ovo showbuzz sjajno! Franka i Albina izvele spektakl za pamćenje, pjesme s kojima se Hrvatska najbolje plasirala na Eurosongu predstavile na svoj način!

Njezinu pobjedu odmah je prenio i službeni kanal Eurosonga na Twitteru.

Doru je otvorila Albina Grčić s pjesmom "Tick-tock", prošlogodišnjom pobjednicom. Pjesmu je izvela u drugačijem aranžmanu,  a na pozornici su joj se pridružili i plesači. Albina je zablistala u neobičnoj žutoj kreaciji. 

Pjevačica Mila Elegović otvorila je natjecateljski dio Dore s pjesmom "Ljubav". Baladu s kojom je stigla na opatijsku pozornicu izvela je na pozornici bez plesača, a čitav nastup sjetila je na visokoj stolici.

Nakon nje pozornicu je zauzela Mia Negovetić koja je izvela pjesmu "Forgive Me (Oprosti)". Naša mlada pjevačica snažnog vokala zablistala je u elegantnoj crnoj haljini spuštenih ramena, a dobila je velike ovacije publike. 

Pjesmu "Moli za nas", koju autorski potpisuje Vlaho Arbulić, izveo je mladi Marko Bošnjak, a pred publiku je stigao u crnom odijelu s bijelim crtama. Mia Negovetić rasplakala se tijekom njegova nastupa.

Dvadesetjednogodišnja Jessa predstavila se življom pjesmom "My next mistake" u društvu četiri plesačice. Dame su bile modno usklađene, a minijaturni topići u kombinacijama s kričavim detaljima sjajno su se uklopili u atmosferu pjesme.

Legendarna Zdenka Kovačiček na Dori se natječe s pjesmom "Stay On The Bright Side". Pridružili su joj se i plesači, a Zdenka je za ovu prigodu imala upečatljivi plavi lakirani kaput te je ostavila snažan dojam na publiku svojim neupitnim vokalnim sposobnostima. 

Tina Vukov iznenadila je sve odabirom haljine, a malo je reći da je zablistala u uskoj kreaciji s dubokim dekolteom i širokim tilom do poda. Otpjevala je pjesmu "Hideout" uz pratnju pijanista, a društvo na pozornici su joj radili back vokali. 

Roko Vušković izveo je pjesmu "Malo kasnije", a zanimljivom koreografijom zaintrigirao je publiku. Pridružila mu se plesačica odjevena samo u bijelu košulju. 

Nakon njega pozornicu je osvojila Bernarda s pjesmom "Here For Love" te je unijela dozu živosti svojom izvedbom tijekom koje su je pratili i plesači.

ERIC se kao i Bernarda natjecao na Dori prošle godine, a za ovogodišnji nastup uz pjesmu "I Found You" odabrao je upečatljivo odijelo sa srebrnim detaljima. Singl uz koji su ga pratili i plesači zaraznog je ritma, a njegov veseli nastup publika je ispratila ovacijama.

"In the darkness" pjesma je s kojom se na Dori ove godine natječe pjevač ToMa, kojeg smo također i prošle godine gledali na istoj pozornici u nešto drugačijem izdanju. 

Pjevačica Elis Lovrić ispunila je dvoranu snažnom pjesmom "No war", a pred publiku je stigla s gitarom u ruci. 

Ella Orešković debitirala je prošle godine upravo na opatijskoj pozornici, a ove godine se vratila s pjesmom "If you go away". Kći našeg bivšeg premijera u prozirnoj je kombinaciji sa šljokicama uz pratnju plesača dala sve od sebe te je pobrala veliki pljesak.  

Pjevačica Tia ove godine se prvi put popela na pozornicu Dore, a publici se predstavila pjesmom "Voli me do neba". Za nastup je odabrala prozirnu haljinu golih ramena.

Posljednja se predstavila Mia Dimšić i to s pjesmom "Guilty pleasure". Naša poznata pjevačica na sebi je imala crnu kombinaciju i mini-suknjicu, a uz jednog plesača je oduševila publiku u dvorani te je ispraćena ovacijama.

Finalisti Dore 2022. natjecali su se sljedećim redom:

1. Mila Elegović – Ljubav
2. Mia Negovetić – Forgive Me (Oprosti)
3. Marko Bošnjak – Moli za nas
4. Jessa – My Next Mistake
5. Zdenka Kovačiček – Stay On The Bright Side
6. Tina Vukov – Hideout
7. Roko Vušković – Malo kasnije
8. Bernarda – Here For Love
9. Eric Vidović – I Found You
10. ToMa – In The Darkness
11. Elis Lovrić – No War
12. Ella Orešković – If You Go Away
13. Tia – Voli me do neba
14. Mia Dimšić – Guilty Pleasure

Na Dori se večeras u voditeljskoj ulozi okušala i pjevačica Franka Batelić, koja je Hrvatsku na Eurosongu predstavljala s pjesmom "Crazy" 2018. godine. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Vjekoslava i Tonči Huljić Petar Grašo - 3 Zoran Grašo Snježana Grašo - 1 +4 Hana Huljić i Petar Grašo Celebrity Hana Huljić zablistala u haljini u kojoj je stala pred oltar, a evo kako je točno odabrala vjenčanicu!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 +10 Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa Celebrity Hana i Grašo stigli u crkvu svetog Dominika u Splitu! Mladenka zablistala u predivnoj glamuroznoj vjenčanici!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene