Opa!

Zamrznuto lice s razlogom je razvukla u najširi mogući osmijeh, no ovaj put su svi gledali u nešto drugo!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nicole Kidman pojavila se na partyju zagrijavanja za Oscare koji je u nedjelju u Beverly Hillsu organizirao Giorgio Armani, a za tu je prigodu obukla odijelo i topić.

Glumica Nicole Kidman ove je godine nominirana za Oscara u kategoriji za najbolju glumicu za ulogu u filmu "Being the Ricardos", a za svečanu dodjelu zagrijavala se na partyju koji je u nedjelju u Beverly Hillsu organizirao Giorgio Armani.

Pogledaj i ovo showbuzz Lijepa gesta Što točno označava plava vrpca s kojom su se neke od zvijezda pojavile na dodjeli Oscara? Tiče se trenutačnog stanja u svijetu

Nicole je za tu prigodu obukla klasično muško crno odijelo, kojemu je dozu ženstvenosti, ali i seksepila podarila srebrnim topićem u kojem je otkrila dosta gole kože.

U fokusu su se našli njezin strukić i ravan trbuh, koji su ovaj put uspjeli skrenuti pažnju s glumičina zamrznutog lica koje je razvukla u najširi mogući osmijeh. Naime, Nicole već neko vrijeme prate glasine o estetskim zahvatima i često je se kritizira da pretjeruje s botoksom.

Kada je emitirana serija "Slom", u kojoj glumi s Hughom Grantom, čak su i profesionalci rekli da je očito kako je bila na nekoliko zahvata, no glumica o svemu šuti.

Inače, Nicole je 2002. godine osvojila Oscara za najbolju glumicu za ulogu u filmu "Sati", u kojem je utjelovila spisateljicu Virginiu Wolf.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Mešin i Maja Šuput - 3 Igor Mešin i Maja Šuput - 5 Igor Mešin i Maja Šuput - 6 Karlo Rusan i Maja Šuput - 4 +0 Karlo Rusan i Maja Šuput - 2 Celebrity Maja uskočila u minijaturni topić, ali pogledajte kako ju je maleni frajer Bloom skroz zasjenio: "Najljepši dječak!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene