Bit će to tužan dan

Pojavile se prve informacije o posljednjem ispraćaju Đorđa Balaševića, obitelj neće dugo čekati

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Đorđe Balašević bi informacijama iz susjedne nam Srbije na posljednji počinak trebao biti ispraćen u ponedjeljak.

Prema pisanju srpskog portala Blic Đorđe Balašević bi na posljednji  počinak trebao biti ispraćen već u ponedjeljak u njegovu rodnom Novom Sadu, a obitelj je odbila da liječnici izvrše obdukciju.  Vrijeme ispraćaja zasad nije poznato, ali taj dan će navodno biti proglašen danom žalosti. 

Pogledaj i ovo Zadar: Posljednji ispraćaj Davida Ricova - 1 svi u suzama Tužni prizori s posljednjeg ispraćaja prerano preminulog zadarskog pjevača, pogledajte koliko se ljudi došlo oprostiti od njega

To je prva informacija o ispraćaju koja se pojavila nakon što je vijest o smrti legendarnog glazbenika cijelu regiju ostavila u šoku i velikoj tuzi.

Građani se okupljaju na ulicama njegova Novog Sada, ali drugih gradova pa tako i Zagreba gdje su njegovi obožavatelji učinili simboličnu gestu i ostvarili mu želju iz jedne od pjesme.

"Ugasili smo svjetla na Gradskoj kući kako bi iskazali bol i tugu s obitelji. Ovo je težak trenutak prije svega za obitelj Balašević, a zatim i za cijeli grad, državu i regiju koji su voljeli, odrastali i zaljubljivali se uz njegove stihove. Sve nas je zadesila i iznenadila njegova smrt. Kao što je umio u tišini napisati najveće stihove, tako je nažalost u tišini i prije vremena otišao", izjavio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević za Mondo.rs i zaključio da Bog valjda bira najbolje među nama. 

Đorđe je preminuo u 68. godini života nakon komplikacija zbog upale pluće, a bio je pozitivan i na koronavirus. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Đorđe Balašević nastupio u Spaladium Areni (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) - 3 Zanimljivosti Balaševićev život obilježila je tragedija o kojoj nije mogao ni pričati, a malo tko zna zašto mjesec dana nije vidio tek rođenu kćer

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene